DIICOT: ‘Familia Alexandrei Măceșanu a refuzat să predea cartea de identitate a acesteia’. Care este motivul 

DIICOT: 'Familia Alexandrei Măceșanu a refuzat să predea cartea de identitate a acesteia'. Care este motivul 
Sursă foto: Facebook / Alexandra Măceșanu

Familia Alexandrei Măceșanu a refuzat dă predea cartea de identitate a adolescentei ofițerilor de poliție judiciară, solicitând să consulte concluziile raportului de expertiză genetică privind oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, potrivit unui comunicat de presă al DIICOT.

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

Astfel, s-a dispus citarea părinților Alexandrei la structura centrală a DIICOt pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului.

Redăm, mai jos, comunicatul de presă al DIICOT:

Urmare a informațiilor apărute în spațiul public, Biroul de Informare și Relații Publice aduce la cunoștință următoarele:

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală au dispus, prin ordonanță, predarea de către familia victimei M.A.M. a cărții de identitate aparținând minorei, în acest sens fiind delegați ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

Persoanele menționate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinților victimei minore, au adus la cunoștință acestora ordonanța dispusă in cauză, precum și concluziile raportului de expertiză genetică.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

În acest sens s-a încheiat un proces verbal in care a fost consemnată poziția părinților, iar în urma consultării ofițerilor de poliție judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinților victimei minore la sediul DIICOT – Structura centrală pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului.

Citația a fost emisă, părinții victimei minore luând la cunoștință și semnând în nume personal.