Doina, soția lui Corneliu Vadim Tudor: Nu știu cum am să mă descurc cu banii. Ne-a lăsat cu foarte multe pe cap (VIDEO)

Doina, soția lui Corneliu Vadim Tudor: Nu știu cum am să mă descurc cu banii. Ne-a lăsat cu foarte multe pe cap (VIDEO)
Foto: B1 TV

Doina, soția lui Corneliu Vadim Tudor, a spus miercuri că nu știe cum se va descurca cu banii de acum încolo pentru că a rămas cu foarte multe probleme pe cap.

„Nu știu cum am să mă descurc. Nu m-am gândit încă. Problemele sunt foarte multe, ne-a lăsat cu foarte multe pe cap. Oricum el a murit sărac, singura lui avere a fost România Mare, pe care a iubit-o foarte mult. Vom vedea când se va termina totul cum ne vom descurca”, a spus Doina.

Întrebată dacă îi va cere ajutorul lui Gigi Becali, având în vedere că acesta și-a oferit ajutorul familiei în caz de nevoie, Doina a spus că:  „dacă domnul Becali dorește să ne ajute, ne poate ajuta, dar noi nu cerșim sprijinul nimănui”.

Cu toate acestea, soția lui Vadim a spus că, dacă poate cineva, ar vrea ajutor pentru a găsi serviciu pentru cele două fete, Livia și Eugenia.

„(n.r. Ajutor) doar cu un serviciu pentru cele două fete. Cea mare a terminat jurnalismul și cea mică este în anul trei la jurnalism. Tatăl lor nu a vrut să le lase încă la serviciu”
, a spus aceasta.

Legat de cei care l-au dat în trecut în judecată pe „Tribun”, aceasta a spus că speră ca aceștia „să-l ierte acum, că așa este omenesc”.

Doina, soția lui Corneliu Vadim Tudor: Nu știu cum am să mă descurc cu banii

Ultima oră
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar
14:35 - Adrian Negrescu: Coșul de cumpărături de Crăciun, mai scump cu până la 40% fața de anul trecut. Vom mâncă mai puțin, la calitate mai slabă. Scumpirile vor continua (VIDEO)
13:41 - 18 orașe și 238 de localități înregistrează rate de incidență de peste 3 la mia de locuitori