Dolj: Tânăr care conducea o maşină fără permis auto, prins de poliţişti cu focuri de armă

Dolj: Tânăr care conducea o maşină fără permis auto, prins de poliţişti cu focuri de armă

Poliţiştii din Dolj au folosit focuri de armă ca să prindă un tânăr care conducea fără permis, transmite B1 TV.

Bărbatul de 24 de ani a refuzat să oprească la semnalele agenţilor care ştiau că nu are carnet de conducere, după ce, cu doar o zi în urmă îi întocmiseră dosar penal din aceeşi cauză.

În momentul în care poliţiştii l-au văzut din nou la volan, pe Drumul Naţional 55 A, i-au făcut tânărului semn să oprească.

Acesta însă şi-a continuat drumul, iar oamenii legii au pornit pe urmele lui.

Poliţiştii i-au făcut conducătorului auto semnal regulamentar de oprire, însă, din cauza vitezei excesive, bărbatul s-a oprit în cele din urmă într-un şanţ.

Şoferul a ieşit din maşină şi a încercat să fugă, iar poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare şi au tras două focuri de armă, în plan vertical, pentru a-l prinde.

În cele din urmă, bărbatul de 24 de ani, s-a ales cu un al doilea dosar penal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti