Draga Olteanu Matei, înmormântată duminică, cu onoruri militare

Draga Olteanu Matei, înmormântată duminică, cu onoruri militare
Sursa Foto: Facebook/ Costel Ionita

Draga Olteanu Matei a fost înmormântată, duminică, cu onoruri militare, la Cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ. Slujba religioasă a început la ora 12:00, la Biserica Sf.Ioan Domnesc, iar înmormântarea, la ora 15:30,la Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamţ.Colegii de scenă și cei care au îndrăgit-o, au venit vineri și sâmbătă la Cinema Dacia „Mon amour” din Piatra Neamț, pentru a-și lua adio.

Draga Olteanu Matei, înmormântată alături de soțul ei

ActriţaDraga Olteanu Mateis-a stins din viațăîn cursul nopţii de 17 spre 18 noiembrie 2020, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, la vârsta de 87 de ani și va fi înmormântată duminică în Cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ, alături de soţul ei.

Îndrăgita actriță a ajuns la spital din cauza unei hemoragii digestive. Draga Olteanu Mateia fost internatăpe 13 noiembrie la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce a fost transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, din cauza unei hemoragii digestive.

Şefa UPU SMURD Iaşi Diana Cimpoeşu a declarat că, în pofida eforturilor echipei medicale, starea actriţei s-a degradat, ea având multiple afecţiuni.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi.

Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator… din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl avem”, au anunțatreprezentații Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)