Dramele părinților lăsați fără copiii lor. Ana Maria Stancu: Sunt mâhnită, am senzația că nu se vrea adevărul (VIDEO)

Dramele părinților lăsați fără copiii lor. Ana Maria Stancu: Sunt mâhnită, am senzația că nu se vrea adevărul (VIDEO)

Ana Maria Stancu află pe 5 septmbrie dacă va fi extrădată în Portugalia, unde riscă până la opt ani de închisoare după ce afost acuzată de răpire internaţională de copii de către fostul soţ. Decizia a fost luată de magistraţii judecătoriei sectorului 6. Femeia era bătută cu bestialitate de soţ, motiv pentru care a hotărât să divorţeze. În urma separării, instanţa din Portugalia a stabilit ca micuţul Rafael să rămână la ea.

Dramele părinților lăsați fără copiii lor. Ana Maria Stancu: Sunt mâhnită, am senzația că nu se vrea adevărul

#DIRECT_ONE_t39053#

Invitată în platoul Știrilor B1 TV, Ana Maria Stancu a declarat că are este mâhnită și că are senzația că nu se vrea aflarea adevărului.

”Nu mai am nicio speranță. Doamna judecător, dacă voia să judece fondul, trebuia să judece în 2014, pentru că este pe rol acest proces din 2014. Dânsa, probabil și acum, în loc să studieze acest dosar gros, a studiat legea să mai găsească motive să-l amâne, să-l închidă, care nu sunt în interesul minorului, să debusoleze acest copil, să-l destabilizeze psiho-emoțional.

Sunt mâhnită, am senzația că nu se vrea adevărul. Nu știu de ce toată lumea se înclină în fața străinilor. Atât timp cât încredințarea minorului din Portugalia îmi este recunoscută de statul român, de judecători români. Nu înțeleg atitudinea justiției față de cazurile mai dificile”, a declarat femeia.

Aceasta a povestit că fostul ei soț a fost violent față de copil.

”A fost violent și față de copil. La început am avut temeri de statul portughez pentru că fostul meu soț sesiza Protecția minorului în repetate rânduri, anonim. Până nu am ajuns acolo cu un avocat, aceștia nu m-au lăsat în pace. Din aceste motiv, mie mi-a fost teamă să spun că Rafael era bătut în mod repetat peste mânuțe și i se aplicau multe corecții”, a mai spus Ana Maria Stancu, adăugând că fiul ei este foarte bine integrat în România.

În studio au fost prezenți și Ana Maria Nedelcu, cea care a trecut printr-o expriență similară alături de copilul ei, precum și Florin Barbu, bărbatul ai cărui copii au fost încredințați unui cuplu de homosexuali din Marea Britanie.

”Întotdeauna, în orice curcumstanță ar trebui să primeze interesul superior al copilului și îmi dau seama că în Portugalia ar fi fost preluat de Potecția Socială. Practic, asta mă aștepta și pe mine în Canada, dacă nu reușeam să plec de acolo, să îl preia Protecția Socială și să îl dea la o terță familie pentru că așa fac ei. Dacă sunt neînțelegeri între părinți și se constată violența domestică, ei nu securizează copilul, să sprijine părintele care are mai mare capacitate să-l crească”, a declarat Ana Maria Nedelcu.

Aceasta a mai anunțat și că va înființa o asociație care să sprijine copii împotriva abuzurilor.

”Eu m-am gândit să fac o asociație. Se numește ASACIA – Asociația pentru Salvarea și Apărarea Copiilor împotriva Abuzurilor – nu numai pentru apărarea copiilor care vin din străinătate în România, să fie apărați de justiția română, dar și a copiilor abuzați din România”, a mai spus Ana Maria Nedelcu.

La rândul său, Florin Barbu a declarat că viața copiilor săi alături de cuplul de homosexuali este foarte grea.

”Eu consider că este inadmisibil ca până acum, după atâtea luni cât m-am zbătut, să nu se facă ceva. Fiecare zi a copiilor mei în acest cuplu de același sex este foarte grea. Eu nu am voie absolut deloc să țin legătura cu copiii. Ei au întrerupt această legătură deoarece vor să îi atașeze pe copiii mei de ei și dacă noi țineam legătura niciodată nu puteau face acest lucru.

Mama copiilor mă susține și ea dorește să ia copiii sau să îi iau eu sau familia noastră extinsă. Ne înțelegem bine și luptăm împreună pentru acest scop. Ea are viața ei, eu am viața mea, dar copii reprezintă prioritatea noastră. Însă ei nu au ținut cont pentru că au lipsă de copii. Sunt foarte multe familii care vor să adopte și nu au de unde și atunci ne iau copiii noștri”, a spus Florin Barbu.

Tags:
Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)