Elan Schwartzenberg, replică DURĂ pentru Sorin Ovidiu Vântu, după ce a fost numit „escroc”: „SPER SĂ MOARĂ ACASĂ”

Elan Schwartzenberg, replică DURĂ pentru Sorin Ovidiu Vântu, după ce a fost numit escroc: SPER SĂ MOARĂ ACASĂ

Schimb de replici halucinant între Sorin Ovidiu Vîntu şi Elan Schwartzenberg.

Într-un interviu acordatdin închisoare jurnalistei B1TV Sorina Matei, Sorin Ovidiu Vîntu l-a numit pe Elan Schwartzenberg „escroc”.

”Am încercat să protejez acest trust de presă (Realitatea TV, n.r.) apelând la niște oameni în care la momentul acela aveam încredere. Unul dintre ei a fost domnul Elan Schwartzenberg, care s-a dovedit în final a fi un escroc. Am trecut compania proprietară pe Realitatea printr-un contract de trustee la domnul Elan Schawartzenberg (…). Deci domnul Elan nu a deținut niciodată Realitatea, grupul Realitatea”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu (Mai multe detalii AICI).

Reacţia lui Elan Schwartzenberg nu s-a lăsat aşteptată. Printr-un mesaj transmis jurnalistei B1TV, omul de afaceri care se află în acest moment în Israel îi urează lui Vîntu ”să moară acasă”.

”Am învățat să nu lovesc în oamenii căzuți, iar domnul Sorin Ovidiu Vîntu e în pușcărie, cu un handicap. Sper să moară acasă, în pace, cu toți cei care l-au crezut, în viață, la un moment dat, inclusiv eu”, a fost mesajul lui Elan Schwartzenberg pentru Vîntu, citit de Sorina Matei.

Urmăriți B1TV.ro și pe