Elena Udrea a răbufnit după ce a fost trimisă în judecată pentru corupție: "Cum puii mei se întâmplă chestia asta?" (VIDEO)

Elena Udrea a răbufnit după ce a fost trimisă în judecată pentru corupție: "Cum puii mei se întâmplă chestia asta?" (VIDEO)

Procurorii DNA au trimis-o în judecată pe Elena Udrea într-un nou dosar în care este inculpată pentru instigare la luare de mită și spălare de bani pentru anumite plăți efectuate în campania electorală din 2009.

Într-o intervenție telefonică în direct pentru B1TV, Elena Udrea a răbufnit în legătură cu noile acuzațiile pentru care va fi judecată afirmând că nu înțele cum ajunge doar ea să fie cea inculpată pentru tot ce s-a întâmplat în partid.

"Există acestă lege (nr. cea privind finanțarea partidelor) pe care procurorii o ignoră care spune clar că finanțarea în campanie de către persoane private sau firme care au un interes economic este contravenție. Dar dacă nu este așa și vrem neapărat să inculpăm politicieni, iai frate pe toți că nu numai Udrea a participat la campanii electorale. Eu înțeleg că în țara asta cât există campanii în ultimii 10 ani unul singur a făcut asta și ală sunt eu. Cum puii mei se întâmplă chestia asta? Adică până la mine sau în paralel cu mine nu au mai fost lideri politici care să se ocupe de campanie?", a afirmat Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării a mai afirmat că după opinia sa principală țintă în toate aceste dosare pe care procurorii i le fac ar fi Traian Băsescu și apoi ea.

Elena Udrea a răbufnit după ce a fost trimisă în judecată: "Cum puii mei se întâmplă chestia asta?"

#DIRECT_ONE_s3e6en#

Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic alături de alte 3 persoane au fost trimiși în judecată miercuri de către procurorii DNA. (Detalii AICI).

Urmăriți B1TV.ro și pe