Eugen Tomac (PMP): Ministrul Sănătății și Primarul Capitalei ar trebui să organizeze conferințe comune pe tema pandemiei, pentru că o parte din spitale țin de primăriile de sector (VIDEO)

Eugen Tomac (PMP): Ministrul Sănătății și Primarul Capitalei ar trebui să organizeze conferințe comune pe tema pandemiei, pentru că o parte din spitale țin de primăriile de sector (VIDEO)
Foto: Eugen Tomac / Facebook

Eugen Tomac a vorbit, joi seară, în emisiunea „Dosar de Politician”, prezentată de Silviu Mânăstire, pe B1 TV, despre activitatea primarului general al Capitalei, în contextul în care Nicușor Dan aajuns, joi, la sediul DNA, pentru a da declaraţii privind o plângere cevizează hectare de teren din sectorul 3 cărora li se schimbădestinația din spațiu verde în spațiu construibil.

Europarlamentarul PMP a explicat că Nicușor Dan ar trebui să depună mai multe eforturi pentru soluționarea pandemiei, în contextul în care mai multe spitale aparțin primăriilor de sector.

„Nicușor Dan nu și-a lăsat acasă sacoul de activist pentru patrimoniul Capitalei. El când a fost ales trebuia să-și pună un nou sacou, de Primar General și cel puțin o dată pe săptămâna sa-și prezinte proiecte în stadii de implementare și bineînțeles, lucrurile care îl nemulțumesc. La ora actuală, Guvernul și Municipalitatea au aceiași culoare. Nu am văzut conferințe comune, ministrul Sănătății- Primar General, care săne explice, ca o parte din spitale țin de primăriile de sector. Nu a existat un comandament unde sa vedem ca oamenii aceștia lucrează și depun tot efortul pentru a combate pandemie. Cred ca primarul General nu înțelege ce responsabilități uriașe și-a asumat și încă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pe care le au cetățenii care i-au dat votul. Dincolo de aceste probleme de pandemie, trăim într-un oraș sufocat se muta în Ilfov sau în altă parte pentru ca nu exista o predictibilitate în ceea ce privește transformarea orașului”, a spus Eugen Tomac.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:51 - 20 de civili au murit în urma bombardamentelor din Donețk și Lugansk
23:50 - Austria nu intenţionează să adere la NATO. Ministrul de externe Schallenberg: „Avem şi o istorie diferită şi cred că trebuie pur şi simplu să se ţină seama de asta”
23:46 - Turcia spune că nu va aproba aderarea Suediei și Finlandei la NATO și că reprezentanții celor două țări „nu ar trebui să se obosească” să vină la Ankara. Care sunt nemulțumirile lui Erdogan
23:15 - Activitatea partidului comunist, interzisă pe teritoriul Ucrainei
23:13 - Ministerul Sănătății, precizări despre distribuirea pastilelor cu iodură de potasiu / Secretarul de stat Brădățan a exprimat un punct de vedere nume personal, spune instituția
22:42 - Procurorul general ucrainean, Irina Venediktova, anunță că autoritățile din Ucraina au identificat 45 de soldaţi ruşi care au comis crime de război
22:38 - Tanczos Barna: Se depune prima plângere penală pe infracțiunea de îngropare de deșeuri. Fapta nu se mai sancționează contravențional, ci cu închisoare de la 3 la 5 ani (VIDEO)
22:33 - Un pacient de 18 ani, din Prahova, ar fi fost agresat sexual de un asistent
22:11 - Șeful MAI, întrevedere în SUA cu un oficial american de rang înalt. Lucian Bode: Traficul de persoane, un flagel care distruge multe vieți. Avem „toleranță-zero” față de această formă de criminalitate
22:08 - Premierul Estoniei îi îndeamnă pe liderii mondiali să nu-l mai sune pe Putin