Furtună în România: 25 de acoperişuri au fost distruse şi 13 maşini avariate! Pompierii au intervenit DE URGENȚĂ

Furtună în România: 25 de acoperişuri au fost distruse şi 13 maşini avariate! Pompierii au intervenit DE URGENȚĂ
foto: pixabay

O furtună violentă a provocat pagube însemnate în municipiul Hunedoara. Din cauza vântului puternic, 25 de acoperişuri au fost distruse şi 13 maşini avariate.

Pompierii au primit zeci de solicitări de intervenţie, în urma vântului puternic, anunță Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara,

”Începând cu ora 3:23, din cauza fenomenelor meteo periculoase, până la ora 14:00 au fost înregistrate 28 de situaţii de urgenţă în municipiul Hunedoara. Au fost afectate 25 de acoperişuri, 13 autoturisme şi un panou publicitar. Până la această oră au fost finalizate 23 situaţii de urgenţă. 39 de pompieri militari din cadrul Detaşamentelor de pompieri Hunedoara, Deva şi Orăştie intervin acum în 6 situaţii de urgenţă cu 11 autospeciale şi 2 containere multirisc”, a transmis ISU Hunedoara, potrivit news.ro.

Pompierii au transmis şi câteva sfaturi pentru populaţie, în caz de vânt puternic: ”Întrerupeţi orice activitate în aer liber. Intraţi în case, într-o construcţie ori într-un autoturism. Închideţi ferestrele şi uşile.

Parcaţi autoturismul în zone ferite la distanţă faţă de copaci sau stâlpi de electricitate”.

Pentru judeţul Hunedoara a fost transmisă o atenţionare cod galben de fenomene meteo imediate, în intervalul orar 13:25-16:00, cu intensificari de vânt, care la rafală local, poate atinge 55-65 km/h şi cod portocaliu, până la ora 18:00, pentru zona de munte, de peste 1800 de metri, care poate atinge 120 de km/h, la peste 2000 metri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)