Gigi Becali cere EXECUTAREA lui Liviu Dragnea: "Prostul nu e prost destul până nu e și fudul" (VIDEO)

Gigi Becali cere EXECUTAREA lui Liviu Dragnea: "Prostul nu e prost destul până nu e și fudul" (VIDEO)
foto: qmagazine.ro

Gigi Becali i-a trimis un mesaj lui Victor Ponta, fostul președinte PSD, în care i-a sugerat să-l execute pe Liviu Dragnea și să-l dea afară din partid.

Patronul de la Steaua este de părere că PSD și Liviu Dragnea au reușit să obțină scorul de 45% în cadrul alegerilor parlamentare mulțumită SRI. Acesta mai susține că are informații din PSD conform cărora membrii partidului nu prea sunt de acord cu premierul propus, Sevil Shhaideh.

”I-am dat SMS lui Victor Ponta azi și i-am scris: ”Așa cum te-a dat el afară, dă-l și tu afară”. E mare nemulțumire în PSD. Prostul nu e prost destul până nu e și fudul, așa e Dragnea. Mulți sunt nemulțumiți în PSD, nu-l mai vor. În 3-4 luni va fi spulberat. SRI l-a crescut pe Dragnea la 45%.”, a declarat Gigi Becali pentru B1 TV.

Gigi Becali cere EXECUTAREA lui Liviu Dragnea

#DIRECT_ONE_387j0p#

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)