Horoscopul ȚIGANESC pentru primele 3 luni din an. Ce ZODIE dă LOVITURA?           

Horoscopul ȚIGANESC pentru primele 3 luni din an. Ce ZODIE dă LOVITURA?           

Horoscopul ţigănesc pentru primele 3 luni ale anului 2018 a fost actualizat. Ție ce îți rezervă astrele?

IANUARIE

Berbecii vor descoperi o serie de lucruri dureroase despre oamenii în care şi-au pus toată încrederea, în timp ce Taurii se vor concentra mai mult pe viaţa lor sentimentală, unde au multe de rezolvat.

Gemenii trebuie să facă alegeri importante în prima lună a anului, iar Racii au multe drumuri de făcut în interes profesional.

Leii pot întâmpina mici probleme de sănătate, iar Fecioarele îşi schimbă complet stilul de viaţă. Unele Fecioare sunt tentate de ideea de a deveni vegetariene.

Balanţele au de dat bani pentru anumite cauze pe care le-au abandonat în trecut, iar Scorpionii trebuie să facă pace cu duşmanii lor.

Săgetătorii îşi îndeplinesc un vis mai vechi, de acum vreo 2-3 ani, iar Capricornii primesc bani de unde nu se aşteaptă.

Vărsătorii şi Peştii trebuie să facă eforturi să înţeleagă ce se întâmplă în jurul lor, pentru că vor primi multe lovituri.

FEBRUARIE

Berbecii vor fi la cuțite cu toată lumea. Adevărurile descoperite în ianuarie le vor da puterea să spună lucrurilor pe nume și să acționeze în consecință.

Taurii și Gemenii se mai liniștesc din punct de vedere sufletesc, iar Racii au de făcut planuri care le vizează situația financiară.

Leii și Fecioarele respiră ușurate. Primesc oferte de nerefuzat din punct de vedere financiar. Poate apărea o schimbare radicală în viața lor, profesional vorbind.

Balanțele trebuie să învețe să vorbească atunci când trebuie, iar Scorpionii vor călători destul de mult.

Săgetătorii și Capricornii se vor axa mai mult pe relația lor cu familia și vor repara anumite greșeli.

Vărsătorii și Peștii trebuie să învețe să își gestioneze situația financiară mai bine.

MARTIE

Berbecilor li se deschid uși noi. Devin vedetele acestei luni, alături de Fecioare, care dau lovitura din punct de vedere financiar. Imaginația lor bogată îi va face să strălucească, stârnind multă invidie în jur.

Taurii și Gemenii au de făcut o serie de concesii, iar ei nu sunt oamenii compromisurilor, însă vor fi strânși cu ușa și cu siguranță nu vor să rămână între balamele.

Racii și Leii au de trecut o serie de examene, prin asta le va fi testată loialitatea. Au multe de câștigat dacă învață să se abțină de la comentarii răutăcioase.

Balanțele și Scorpionii sunt pregătiți pentru multe dușuri reci în prima lună a primăverii. Vor face salturi calitative din punct de vedere carieristic.

Săgetătorii, Capricornii și Vărsătorii au oarecum un destin comun. Fiecare din acești nativ va fi nevoit să recunoască o serie de erori făcute. Lucrurile se îndreaptă pentru ei începând cu data de 15 martie.

Peștii respiră ușurați, pentru căluna martie va fi luna lor. Vor găsi armonia, pacea, iubirea și fericirea în momentul în care vor avea cea mai mare nevoie.

Urmăriți B1TV.ro și pe