Iarnă în toată regula în mai multe zone din țară: Temperaturile au scăzut în multe locuri sub zero grade (VIDEO)

Iarnă în toată regula în mai multe zone din țară: Temperaturile au scăzut în multe locuri sub zero grade (VIDEO)
Foto:performanceschoolofmusicarts.com

Suntem în luna octombrie, însă în mai multe zone din ţară este iarnă în toată regula. Cel mai tare a nins pe Transfăgărăşan, unde stratul de zăpadă a ajuns la 15 centimetri, informează B1 TV. Iar temperaturile au scăzut în multe locuri sub zero grade. Cel mai frig a fost pe vârful Omu: minus 11 grade.

La mijlocul lunii octombrie, România a îngheţat. În judeţul Suceava pe Rarău, vântul a suflat cu aproape 100 de kilometri la oră, iar zăpada a acoperit crestele în doar câteva ore. Nici temperaturile nu au fost blânde. La Rădăuţi au fost minus 2 grade. Iar pe Ceahlău, termometrele au arătat minus 7 grade Celsius.

Nu aici a fost însă cel mai frig din ţară. Pe vârful Omu s-au înregistrat minus 11 grade.

Şi ca de obicei, Miercurea Ciuc este oraşul unde întâmpinăm cel mai mare frig: minus cinci grade.. Şi sibienii au îngheţat la minus patru grade Celsius.

Zapadă a căzut pe Transalpina și pe Transfăgărăşan.

Iar în Pasul Tihuţa, situat între Bistrita-Năsăud și Suceava, mai multe echipaje de deszăpezire de la Drumurile Naționale au fost trimise în zona pentru a interveni.

Iarnă în toată regula în mai multe zone din țară: Temperaturile au scăzut în multe locuri sub zero grade

#DIRECT_ONE_0d2zkx#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)