IMAGINI ȘOCANTE cu Dan Șova, apărute după zece ani! Scandal cu Poliția la Predeal: "Dă-mi un CAP ÎN GURĂ! Lovește-mă!" / Reacția fostului senator (VIDEO)

IMAGINI ȘOCANTE cu Dan Șova, apărute după zece ani! Scandal cu Poliția la Predeal: "Dă-mi un CAP ÎN GURĂ! Lovește-mă!" / Reacția fostului senator (VIDEO)

UPDATE:Fostul ministru Dan Șova a reacționat după apariția imaginilor în care se certa cu un echipaj de poliție. Acesta susține că persoanele pe care s-a spus că le-ar fi împușcat în zona capului cu o armă tip Paintball ar fi intrat în poligon.

"Despre evenimentul din 2008, lucrurile sunt simple! Am fost cu inca 20 de oameni la o partida de paint-ball pe munte, langa Predeal, in poligon special! Am fost dusi de o firma care organza asemenea evenimente! La un moment dat, prin poligon au trecut doua persoane si una dintre ele a fost atinsa de o bila, in interiorul poligonului! Nu de catre mine! Persoanele respective au sesizat Politia, s-a facut o ancheta ampla si s-a constatat ca nu se intamplase nimic, si daca persoana respectiva fusese atinsa de o bila de paint-ball ( repet, nu de catre mine) a fost un simplu accident!", a declarat Dan Şova pentru Ştiri pe surse.

Fostul senator a mai spus și că Alin Brâncuş, bărbatul care a postat filmuleţul pe Facebook, nu este la primul scandal de acest tip.

"Cel care a scris este acelasi care a dat si o serie de declaratii la DNA in dosarul Rovinari-Turceni si care se afla in conflict cu Politia! Au aparut pe Internet scene cu domnia sa si cu Politia acum cateva luni in urma doar. Scene violente!", a mai declarat Dan Șova.

Fostul senator Dan Șova a fost, în decembrie 2008, protagonistul unui scandal, la Predeal. Politicianul s-a certat cu un echipaj de poliție, chemat să intervină după ce Șova ar fi împușcat de mai multe ori, cu o armă tip Paintball, în zona capului, două persoane în vârstă, după cum se precizează pe pagina de Facebook, Alin Brîncuș și Simona Ciurcu – Martori Abuzați în dosarul Ponta – Șova.

Pe pagina citată a fost publicat și un clip video în care au fost surprinse discuțiile aprinse dintre Dan Șova și polițiști.

Spritele s-au încins în momentul în care Șova i-a cerut unui polițist să se legitimeze.

Dan Șova, ceartă cu un echipaj de poliție, în 2008: Dă-mi un cap în gură! Lovește-mă!

#DIRECT_ONE_aenuyi#

Șova: Numărul de legitimație.
Polițișt: Dar dumneata cine ești să îmi ceri mie?
Șova: Ai să vezi, ai să auzi de mine!
(…)
Șova (către alt polițist): Hai, mă, lovește-mă! Vino, mă, și lovește-mă! Dă-mi un cap în gură! Lovește-mă! Ți-ai dat seama că ai ajuns prea departe? Voi veniți șapte oameni pentru un nebun? N-aveți ce face în Predeal?
Polițist: Nu.
Șova: A, filmează ce a zis ăsta, mă, că n-au ce face în Predeal!
Polițist: Filmează, mă și tu că ești tare, ești deștept.
Șova: Amendează-mă, pune-mi cătușele.
Polițist: Mi se fâlfâie mie de tine.
Șova: Și mie de tine, băi.

Informațiile privind acest incident nu au fost confirmate oficial. Deocamdată rămân doar imaginile în care a fost surpins conflictul dintre politician și polițiști.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră