Încă un medic a fost răspus de COVID-19: Șefa secției de cardiologie de la Spitalul Județean din Sibiu a murit. Nu era vaccinată

Încă un medic a fost răspus de COVID-19: Șefa secției de cardiologie de la Spitalul Județean din Sibiu a murit. Nu era vaccinată
Foto: facebook.com/Spitalul-Clinic-Judeţean-de-Urgenţă-Sibiu

Șefa secției Secţiei Cardiologie I din Spitalul Judeţean Sibiu, Gabriela Eminovici, a murit în urma infectării cu noul coronavirus. Medicul nu făcuse vaccinul anti-COVID-19, informează Turnul Sfatului.

Șefa secției Secţiei Cardiologie I din Spitalul Judeţean Sibiu a murit fiind infectată cu coronvairus

”Dragi prieteni, cu mare tristeţe vă anunţăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul şef al Secţiei Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte şi să o odinească în pace! S-a stins din viaţă un cardiolog de excepţie, cu o pregătire deosebită şi cu o reală vocaţie, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârşit.

Din nefericire, deşi mai avea multe de oferit, atât pe pan profesional, cât şi pe plan personal, viaţa şi cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecţia cu SARS-CoV2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Sibiu.

Managerul unității medicale în care lucra Gabriela Eminovici a precizat că aceasta nu fusese vaccinată împotriva noului coronavirus.

Aceasta fusese transferată la Spitalul din Oradea pentru a fi supusă terapiei ECMO, o alternativă terapeuticăce nu era disponibilă la Spitalul din Sibiu.

În tot acest context, colegii medicului care a pierdut lupta cu COVID-19 fac apel la oameni să se vaccineze împotriva coronavirusului.

”Subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări şi a cazurilor grave, prin vaccinare”, au mai transmis reprezentanții Spitalului Judeţean Sibiu.

Încă un medic a fost răspus de COVID-19: Șefa secției de cardiologie de la Spitalul Județean din Sibiu a murit. Nu era vaccinată

Tags:
Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)