Jaf la drumul mare: Și fără BENZINĂ și cu BANII LUAȚI – Pistolul pompei de alimentare scotea ABURI, în loc de combustibil (VIDEO)

Jaf la drumul mare: Și fără BENZINĂ și cu BANII LUAȚI - Pistolul pompei de alimentare scotea ABURI, în loc de combustibil (VIDEO)
Foto: pixabay.com

Situaţie şocantă într-o benzinărie de pe DN1. Un şofer a filmat cum pistolul pompei de alimentare scotea aburi, în loc de motorină. Cu toate acestea, pompa înregistra alimentarea.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Incidentul s-a petrecut într-o benzinărie din localitatea Ciolpani. Bărbatul a filmat pistolul de la pompa de combustibil care scotea doar aburi, îm timp ce presupusa cantitate de carburant care ar fi fost încărcată în rezervorul maşinii sale era contorizată de aparatul de taxat. Pe imagini se vede clar cum iese doar aer din pompă, deşi aparatul taxează.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Şoferul a fost alertat de zgomotul neobişnuit scos de pompă în timp ce îşi alimenta maşina. Filmarea a devenit virală în cel mai scurt timp. Dacă nu ar fi observat, probabil că ar fi plecat cu rezervorul la fel de gol ca atunci când a intrat în benzinărie.