Jandarmeria, în centrul unui nou scandal: Turişti alungaţi din camere de hotel pentru a caza jandarmi. Hotelul îi acuză de comportament de huligani (VIDEO)

Jandarmeria, în centrul unui nou scandal: Turişti alungaţi din camere de hotel pentru a caza jandarmi. Hotelul îi acuză de comportament de huligani (VIDEO)

Jandarmii îşi arată din nou muşchii. După ce au reprimat protestele din 10 august, oamenii în uniformă au golit şi un hotel de pe litoral. Nu pentru că acolo ar fi avut loc accidente ci pentru că aveau de gând sa petreaca! Turiştii cazaţi într-un hotel din Jupiter au fost pur şi simplu daţi afară pentru a face loc angajaţilor Ministerului de Interne care participau la Cupa Jandarmeriei. Zeci de oameni au fost nevoiţi să se mute într-un alt hotel de o categorie inferioară. Iar în locul lor au venit jandarmii şi familiile lor. Bineînţeles tot pe banii contribuabililor.

La o luna dupa ce au bătut protestatarii din Piaţa Victoriei, jandarmii au trecut din nou la acţiune. De data aceasta ţinta lor nu au mai fost oamenii care cereau demisia Guvernului ci turiştii de pe litoral. Zeci de oameni care erau cazaţi într-un hotel din Jupiter au fost evacuaţi.

Motivul este unul halucinant: angajaţii Ministerului de Interne aveau nevoie de spaţiu pentru Cupa Jandarmeriei la fotbal pe plajă.

Cupa Jandarmeriei la fotbal pe plajă , a fost organizată de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Secţia Română între 5 şi 9 septembrie.

„Au fost 1.000 de adulţi şi 200 de copii. Asta e şi ideea, să ne cunoaştem mai bine, să formăm legături între noi. Vrem ca oamenii să se relaxeze şi să facă şi sport. Şi, în acelaşi timp, nu au fost doar jandarmi. Au fost şi alţi angajaţi din subordinea M.A.I., din Poliţie, de la Administraţia Penitenciarelor”, a povestit unul dintre organizatori, Cătălin Bălteanu, pentru libertatea.ro.

Potrivit angajatilor hotelului, comportamentul jandarmilor nu a fost tocmai adecvat pentru nişte oameni în uniformă. Aceştia ar fi spart mai multe geamuri şi au făcut gălăgie în timpul şederii pe litoral.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:55 - O ambarcațiune cu migranți s-a scufundat în Mauritania. Sunt cel puțin 15 morți
21:54 - Marcel Ciolacu: Nu cred că aș fi dispus să-l numesc pe domnul Iohannis în funcția de comisar european. Mihai Tudose e unul dintre candidați
21:40 - Viorel Cataramă: Ce se întâmplă în Ucraina, e un lucru trist. Cu cât înaintăm în timp, lumea va începe să fie dezinteresată și plictisită de acest conflict și de știrile care vin de acolo (VIDEO)
21:27 - Care sunt cele mai bune licee din România după media de admitere. Specializarea care a avut cele mai mari medii
21:24 - Radu Soviani: Datoria publică a României e uriașă / Boloș e un alt decident care ne ia de proști. A bulversat mediul de afaceri cu măsuri propuse și apoi retrase – o formă de dispreț la adresa contribuabililor (VIDEO)
20:59 - Cât costă cazarea în resortul de lux unde s-a filmat Insula Iubirii. Prețurile variază în funcție de sezon
20:59 - Tănase Stamule, revoltat față de „Planul Simion”: Cetățenii trebuie să știe că ăia nu erau oameni de bună-credință, care așteptau apartamente, ci erau membri AUR, care erau puși să prostească populația (VIDEO)
20:37 - Bărbat din Reșița, arestat pentru viol asupra propriei fiice. Chiar fata de 14 ani l-a denunțat la Poliție
20:27 - Șofer prins drogat la volan în București. Era în stare inconștientă
20:16 - Roxana Ciuhulescu, despre legătura paranormală cu tatăl ei, care s-a stins din viață la 37 de ani: „Mi s-a întâmplat să îl simt, s-au întâmplat lucruri”