Jurnalist din Vaslui, internat la Psihiatrie, deși avea meningită. „M-a declarat nebun și m-am trezit legat de pat” (VIDEO)

Jurnalist din Vaslui, internat la Psihiatrie, deși avea meningită. „M-a declarat nebun și m-am trezit legat de pat” (VIDEO)
Foto: Sorin Popliuc / Facebook

Caz şocant la Vaslui, acolo unde un crainic de radio a fost internat la spitalul judeţean cu presupuse probleme psihice şi s-a trezit legat de pat, la recomandarea medicilor, informează B1 TV. Acesta a povestit tot episodul în timpul emisiunii sale. El a explicat cum medicul a interpretat greşit anumite gesturi ale sale şi l-a tratat ca pe un om cu probleme psihice.

După ce a reușit să ajungă la un spital din Iași, medicii de acolo l-au diagnosticat pe jurnalist cu meningită și l-au tratat întocmai.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pățania unui jurnalist care s-a trezit legat de pat, la Psihiatrie, din cauza unor medici

„Am avut parte de un fel de criză, zic eu. M-a luat o durere foarte tare de cap și o amorțeală pe partea dreaptă, așa că am sunat la Ambulanță și a venit. M-a dus la spital…”, a început să povestească Sorin Popliuc, jurnalist Smile FM Vaslui.

După ce s-a tratat la spitalul din Vaslui şi s-a externat, jurnalistului i s-a făcut rău şi s-a întors câteva zile mai târziu. Acolo a avut o discuţie halucinantă cu un medic care nu înţelegea de ce bărbatul avea nevoie de ajutorul soacrei:

„Doamna doctor mă întreab: ”dar ce pastile?”. I-am spus că nu mai știu acum, că sunt nume de medicamente. ”Mă uit în hârtii și vă zic imediat”. ”Vai, dar nu știi ce pastile ți-au dat ăștia… înseamnă că nu le-ai luat!”. Am chemat-o să mă ajute și să pot să trec peste episodul ăsta. ”Dar de ce ai nevoie de ajutor”, întreabă ea, ”înseamnă că ai probleme, ai probleme”. ”Am probleme, că de asta am venit aici!”. ”Nu, domnule, aveți probleme psihice dumneavoastră. De ce nu vreți să înțelegeți că aveți probleme psihice?””, a continuat să povestească jurnalistul dialogul cu doctorița.

Bărbatul a fost apoi internat şi a trăit un scenariu de groază: „Adorm pe la nu știu ce oră, cred că 12, 1, 2 maxim, noaptea. Mă trezesc legat, bineînțeles, la recomandaea doamnei doctor Tudor. Ulterior, am aflat că am avut și diazepame, două, unul dimineață și unul în timpul nopți. Mi s-a pus și sondă urinară. Deci m-am trezit din somn legat de mâini și de picioare”.

Bărbatului nici nu i-a fost permis să meargă la toaletă: „La fiecare ”vizită” a asistentei sau a nu știu cine mai venea pe acolo să vadă ce fac eu, eu mă rugam, dacă puteam mă puneam și în genunchi, să-mi dea drumul, că eu nu am nimic. Eu voiam să mă duc la toaletă. ”Aveți sondă, stați acolo!”. ”Băi, nu pot, că nu mă simt eu bine!!””.

Mai târziu, el a fost mutat singur într-un alt salon: „M-au dus într-un salon părăsit, cu saltele răsturnate pe acolo…”

Într-un final, Sorin Popliuc a reușit să ajungă la Spitalul de Urgență ”Nicolae Oblu” din Iași, unde i s-a spus că suferea de meningită. A luat tratament trei săptămâni și acum se simte bine.

Între timp, mărturisirea crainicului a ajuns şi la urechile directorului spitalului din Vaslui, care a deschis o anchetă internă pentru a urmări modul în care medicii au tratat acest caz.

Urmăriți B1TV.ro și pe