Jurnalistă, terorizată de un individ periculos: Bărbatul este liber (VIDEO)

Jurnalistă, terorizată de un individ periculos: Bărbatul este liber (VIDEO)

Jurnalista Mihaela Tudor a povestit pe Facebook cum este terorisată de un individ periculos care a intrat de mai multe ori în biroul ei, ultima dată sub influenţa drogurilor. Bărbatul este cercetat în mai multe dosare, însă în prezent procurorii l-au pus în libertate.

Jurnalistă, terorizată de un individ periculos: Bărbatul este liber

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

”Văatrag atenția asupra unui individ periculos, fost pușcăriaș, lăsat în libertate prin neglijențăde către procurorii Parchetului sector 3!!!
Fapte: individul din pozăa intrat prin efracție în biroul meu, la începutul lunii iunie, furând 4 laptopuri. A fost identificat rapid de poliția de la secția 10, având asupra lui unul din laptopurile raportate de mine. A fost arestat preventiv în aceeași lună, pânăîn noiembrie când Judecătoria 3 a considerat cănu e pericol public (deși recidivist) și l-a eliberat sub control judiciar. Deși trebuia săse prezinte, la secția 8, săptămânal, nu a făcut-o niciodată. După60 de zile și nicio prezență, procurorii de la Parchetul sectorului 3 au cerut revocarea controlului judiciar abia pe 9 ian., când măsura controlului deja expirase și, bineînțeles, cănu fusese nici prelungită.

Iatăcă, a doua zi, drogat, cu seringa la ureche, mâna stângăbăgatăîn pulover, a dat buzna în plinăzi peste noi la birou, pentru a mădetermina săîl iert, sănu facăpușcărie. Dupăaprox. 20 de minute de calvar și panică, în care l-am rugat în repetate rânduri săpărăseascăbiroul, în care s-a drogat lăsând dâre de sânge contaminat, a pătruns în toate încăperile și a manifestat un comportament amenințător și greu de anticipat și descifrat, am reușit, aproape printr-o minune, săîl împing afară. Între timp venise și poliția, dupăce o colegăsunase la 112, care l-a găsit în fața ușii. L-au recunoscut imediat (fiind condamnat și intemnițat în repetate rânduri pentru furt calificat). L-au legitimat, pozat și amendat. Ba chiar au constatat căavea o mâna tăiatăși infectată, capsatăcu capse de metalice pentru hârtie. Dupăce am depus o plângere și s-a făcut cercetarea, polițiștii de la secția 10 i-au făcut un nou dosar penal pentru violare de domiciliu profesional și hărțuire. Au mers la Parchetul sectorului 3 săanunțe procurorul și aici s-a terminat povestea. Nicio reținere.

De atunci, am luat paznic în propriul birou și umblăm peste tot cu frică.

Bașca, îmi spune un apropiat căe suspect deja și în alte cazuri de furt de când a ieșit.

Cum e posibil ca un individ precum Achim Cornel Cristian săfie liber? De ce alții sunt reținuți/arestați pentru motive infime? De ce un caz conteazădoar când consecințe ireversibile se produc? De ce acest individ e liber săvăfure și pe voi (sper sănu îl supărați sau surprindeți), iar eu săstau cu frica-n sân cel puțin în următoarele multe luni pânăe condamnat?

În aceastățarănu exista PREVENȚIE. Legea nu e aceeași pentru toți.

P.S. Sunt la dispoziția autorităților și jurnaliștilor care vor săafle mai multe.
SHARE!”, a scris jurnalista pe Facebook.

Ea a vorbit despre situația prin care trece și în emisiunea ”Talk B1”, moderată de Laurențiu Botin.

Urmăriți B1TV.ro și pe