Magistrații Curții Supreme decid marți dacă se menține măsura arestului la domiciliu în cazul inculpaților din dosarul Bica 2 (VIDEO)

Magistrații Curții Supreme decid marți dacă se menține măsura arestului la domiciliu în cazul inculpaților din dosarul Bica 2 (VIDEO)
Foto: canal2.md

Fosta şefă antimafia, Alina Bica ajunge din nou în faţa instanţei.

Magistraţii Curţii Supreme iau în discuţie astazi măsurile preventive ale inculpaţilor din dosarul în care fosta şefă DIICOT este judecată pentru luare de mită şi abuz în serviciu, informează B1 TV.

În dosarul Bica 2 mai sunt inculpaţi fostul ministru Adrian Videanu, acuzat de complicitate la abuz în serviciu, dar şi afaceriştii Dorin şi Alin Cocoş. Ei sunt acuzați de trafic de influență și dare de mită, respectiv complicitate la aceleași infracțiuni.

Dorin Cocoș spune că stă în apartamentul fiului său, împreună cu iubitele, și își dorește să fie plasat în arest la domiciliu în alt loc pentru că vrea să se mute cu chirie, din cauza aglomerării locative. În schimb, Videanu vrea să scape de măsura controlului judiciar pentru a părăsi România pentru a participa la un târg de marmură din Italia.

Magistrații vor decide dacă mențin decizia arestului la domiciliu a Alinei Bica, Dorin și Alin Cocoș, iar dacă în cazul lui Adriean Videanu se mai justifică menținerea măsurii controlului judiciar.

Magistrații decis măsurile preventive în dosarul Bica 2

Urmăriți B1TV.ro și pe