Mai mulți oameni din Constanța și Tulcea au protestat în fața DNA, cerând stoparea neregulilor din justiție (VIDEO)

Mai mulți oameni din Constanța și Tulcea au protestat în fața DNA, cerând stoparea neregulilor din justiție (VIDEO)
Foto: B1 TV

Protest în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Mai multe persoane din Constanţa şi Tulcea înarmate cu pancarte au venit la DNA, nemulţumite de neregulile care din justiţie, informează B1 TV. Protestarii spun că au fost victimele unor abuzuri din partea oamenilor legii, îi cer soluţii procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi solicită stoparea corupţiei.

”Doresc ca doamna Kovesi să vină să facă dreptate la Tulcea și Constanța. Ne-am săturat de impostori”, a spus unul dintre protestatari.

”Am fost păcălită, șantajată de avocatul Olteanu, care a fost angajat într-un dosar penal cu fiul meu. Mi-a luat 2.000 de euro, mi-a spus că mă va ajuta într-un caz foarte grav și nu a făcut nimic în ajutorul dosarului meu. Am fost nevoită să-mi iau alt avocat și am rămas în pierdere cu banii. Mesajul meu este să dispară corupția”, a spus o femeie nemulțumită.

Protest în fața DNA

#DIRECT_ONE_mvk4c6#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:54 - Copil dispărut în Galați a fost găsit în Gara de Nord. Românii au primit mesaj RoAlert
22:53 - Marin Gherman: Am văzut o oarecare schimbare de paradigmă în ce a spus Putin. E destul de primejdios. S-a ajuns prea departe în acest vis al unui om care nu gândește la viitor, ci trăiește în trecut (VIDEO)
22:46 - Saveta Bogdan, reacție surprinzătoare la bătaia dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf: „Eu i-aș zice să se liniștească…”
22:29 - Presa din Spania susține că Iker Casillas și Shakira formează un cuplu / Ce reacție a avut fostul portar
22:27 - Joe Biden: „America şi aliaţii săi nu vor fi intimidaţi de Putin şi de cuvintele sale nechibzuite”
22:09 - Câte zeci de mii de euro a scos Mario Fresh din buzunar pentru noua sa mașină: „Când munca dă roade”
21:57 - Jurnalistul Marin Gherman, despre anunțul anexării teritoriilor ucrainene: „Evenimentul de astăzi trebuia să fie o mare sărbătoare pentru Rusia, dar ne-a adus aminte de un priveghi”
21:56 - Vladimir Putin a cântat la concertul de anexare din Piața Roșie: „Victoria va fi a noastră” (VIDEO)
21:37 - Bogdan Paraschiv, subsecretar de stat: Guvernul, și mai ales Ministerul Familiei, sprijină tinerii și familiile la început de drum prin programele Student Invest și Family Start (VIDEO)
21:35 - Autoritățile din regiunea natală a ministrului rus al Apărării Serghei Șoigu vor distribui o oaie, doi saci de cartofi și varză familiilor bărbaților mobilizați