Marian Godină, după ce Gabriel Oprea a scăpat de urmărirea penală: Am voie să spun ce simt? Îmi e silă! Sunt momente când îmi pare rău că sunt polițist, iar seara asta e unul dintre ele

Marian Godină, după ce Gabriel Oprea a scăpat de urmărirea penală: Am voie să spun ce simt? Îmi e silă! Sunt momente când îmi pare rău că sunt polițist, iar seara asta e unul dintre ele

Polițistul Marian Godină a avut o reacție, pe Facebook, după ce fostul ministru de Interne Gabriel oprea a scăpat de urmărirea penală în dosarul lui Bogdan Gigină, în urma votului dat de senatori.

Godină afirmă că acesta este unul dintre momentele în care, deși își iubește meseria, îi pare rău că este polițist. Acesta a mai precizat că ar avea foarte multe de spus despre această situație, dar statutul pe care îi are îl împiedică să își exprime public astfel de opinii.

”Îmi iubesc meseria de polițist şi îmi place mult ceea ce fac, pentru că ăsta a fost visul meu pe care mi l-am îndeplinit destul de greu, prin muncă şi fără niciun "ajutor". Dacă m-ar interesa un salariu mai mare, aş putea pleca oricând din Poliție, dar asta ar însemna să renunț la un vis şi să le fac unora pe plac.

Sunt momente, totuşi, când îmi pare rău că sunt polițist, iar seara asta e unul dintre acele momente. Îmi pare rău, pentru că statutul îmi interzice să îmi exprim public opinii politice, pentru că tare mă mănâncă să scriu nişte cuvinte după ce s-a petrecut azi. Nu am să o fac pentru că nu vreau să încalc vreun regulament, mai ales că sunt oameni care abia aşteaptă să greşesc cu ceva, dar e lesne de înțeles ceea ce simt.

Am voie să spun ce simt? Îmi e silă!

În rest…ucidere din culpă, abuz în serviciu sau altă infracțiune? Habar nu am şi nici nu e treaba mea să desluşesc asta, e treaba altora, a unora care, din păcate, nu au fost lăsați să o facă”, a scris polițistul pe Facebook.

Gabriel Oprea a scăpat de urmărirea penală pentru ucidere din culpă. Colegii din Senat au votat împotiva cererii DNA, deși inițial la comisie, solicitarea trecuse de senatorii juriști. În plen însă, 73 de aleși s-au opus urmăririi penale în cazul lui Oprea, și doar 45 au fost pentru. (Detalii AICI)