Vizita Papei Francisc în România afectează și Aeroportul Internațional Henri Coandă: ”Sunt posibile aglomerări pe…”

Vizita Papei Francisc în România afectează și Aeroportul Internațional Henri Coandă: ”Sunt posibile aglomerări pe...”

Papa Francisc va sosi vineri în România.

În acest context, Aeroportul Internațional Henri Coandă a scris, pe Facebook, că vor fi posibile aglomerări pe fluxurile auto către aeroport, în zona terminalelor și pe fluxul de ieșire din aeroport.

Mai mult, instituția îndeamnă pasagerii să își asigure o rezervă de timp suficientă, atât în dimineața zilei de vineri, 31 mai, cât și în cea a zilei de sâmbătă, 1 iunie.

”În atenția pasagerilor! Cu ocazia vizitei Sanctității Sale Papa Francisc la București, în zilele de 31 mai și 1 iunie, la Aeroportul Internațional Henri Coandă București vor fi puse în aplicare măsuri speciale de securitate.

În aceste condiții, sunt posibile aglomerări pe fluxurile auto către aeroport, în zona terminalelor și pe fluxul de ieșire din aeroport.

Recomandăm pasagerilor, însoțitorilor acestora, precum și tuturor celorlalți vizitatori ai Aeroportului Henri Coandă să își asigure o rezervă de timp suficientă, atât în dimineața zilei de vineri, 31 mai, cât și în cea a zilei de sâmbătă, 1 iunie.

Personalul CN Aeroporturi București și al colaboratorilor (instituții ale statului – SRI, poliție transporturi, poliție de frontieră, vamă – companii aeriene, agenți de handling etc.) va depune toate eforturile în vederea asigurării condițiilor pentru un tranzit fluent al pasagerilor prin aeroport”, se arată în mesajul publicat pe rețeaua de socializare.

Ultima oră
18:35 - Doar 8.103 persoane au fost vaccinate anti-COVID-19 cu prima doză, în ultima zi. Datele complete
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar
14:35 - Adrian Negrescu: Coșul de cumpărături de Crăciun, mai scump cu până la 40% fața de anul trecut. Vom mâncă mai puțin, la calitate mai slabă. Scumpirile vor continua (VIDEO)