Mensis Agency – Servicii de Marketing Digital pentru afacerea ta

Mensis Agency – Servicii de Marketing Digital pentru afacerea ta

Marketing-ul digital sau marketing-ul online reprezintă un cumul de strategii și metode pentru a-ți mări profiturile. Vă prezentam mai jos câteva dintre acestea.

Orice afacere din ziua de azi este prezentă într-un anumit mod pe Internet. Fie că vorbim de o pagina pe rețelele de socializare, ori de un site de prezentare. Mulți mici antreprenori nu au nici măcar acel website, ori folosesc un site cu design învechit, care se încarcă greu și respinge clienții. Apelând la servicii de refacere site, veți avea parte de o experiență nouă.

În această eră a vitezei, foarte mulți dintre potențialii tai clienți vor părăsi site-ul daca se incară prea greu. Îl vor părăsi de asemenea și daca îl găsesc greu de navigat, și nu oferă o experiență intuitivă. Un design învechit le va transmite clienților că nu vă pasa de imaginea afacerii, și aceeași impresie o veți transmite și serviciilor pe care le oferiți.

După ce ați apelat la servicii de creare site, este timpul să-l facem cunoscut pe internet. Mulți antreprenori aflați la început de drum au impresia că site-ul lor vă apărea pur și simplu în primele rezultate. Vă informam că exista zeci, probabil sute de alte site-uri asemănătoare pe interent. Google, ori alte motoare de căutare, vor prioritiza doar site-urile de calitate. Un site de calitate este acela care are parte de optimizare SEO.

Puteți de asemenea să ajungeți mai rapid în primele căutări, daca apelați la reclamele plătite de tip PPC. Acestea însă vă vor aduce clienți doar atât timp cât veți plati acest tip de abonament. Sunt companii care își cheltuiesc tot bugetul de marketing fară prea mari rezultate folosind acest tip de reclame. De multe ori acest lucru se întâmplă pentru că au apelat la o agenție fară experiență. Optimizarea SEO vă aduce însă pe termen lung și de 10 ori mai mulți clienți.

Rețelele de socializare reprezintă un avantaj de care multe companii de asemenea nu știu să profite. Ori, acele conturi sunt administrate de persoane fară experiență. Agenția Mensis vă poate administra cu succes conturile rețelelor de socializare, pentru a aduce mai mulți clienți și mai mult profit.

Pentru mai multe servicii profesionale de marketing online, vă invitam să vizitați site-ul Mensis.ro. Veți întâlni o echipa de profesioniști dedicați promovării afacerii tale.

Ultima oră
00:18 - Raed Arafat: DSU nu se bagă peste Ministerul Sănătăţii, atribuțiile sale sunt stabilite prin lege/ DSU nu este un om. Dacă deranjează şeful – păstrezi sistemul, scapi de om
00:03 - Cornel Constantiniu cedează în fața bolii. Artistul nu mai poate vorbi
23:59 - Dosare penale de ucidere din culpă în cazurile a 13 pacienți COVID-19 decedați la secția ATI a Spitalului Județean din Sibiu
23:31 - Daniel Funeriu, despre testarea COVID a copiilor: Dacă elevii și profesorii germani pot să facă acest lucru, nu cred că suntem noi mai slab dotați / E nevoie de un efort suplimentar al tuturor / Anul școlar trebuie prelungit (VIDEO)
23:29 - Elena Merișoreanu a primit o veste ce i-a schimbat viața! Artista nu a mai putut să iasă pe scenă
23:11 - Ce spune Gina Pistol, despre revenirea la „Asia Express”: „Se duce o luptă în mine”
22:53 - Daniel Funeriu: Politicianul român vrea descentralizare când vine vorba să cheltuiască bănuții de la Guvern. Când trebuie să-și asume responsabilități, brusc nu-i capabil să ia simple decizii (VIDEO)
22:52 - Răzvan Simion vorbește, pentru prima dată, despre cuceririle sale amoroase „Mi-a fost foarte greu”
22:47 - Kelemen Hunor: I-am cerut ambasadorului Germaniei să sprijine aderarea României la Schengen şi încetarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare
22:17 - Cristian Diaconescu (PMP): România putea beneficia cu trei luni mai devreme de primii bani din PNRR. Prostia și hoția nu sunt scuze (VIDEO)