Mesajul tatălui unuia din patronii Colectiv: “Condoleanţe pentru cei morţi îmi pare f.. rău din suflet pentru ei dar şi pentru familia mea, suntem oameni decenţi(…) acum suntem terminaţi”

Mesajul tatălui unuia din patronii Colectiv: “Condoleanţe pentru cei morţi îmi pare f.. rău din suflet pentru ei dar şi pentru familia mea, suntem oameni decenţi(...) acum suntem terminaţi”
Alin Anastasescu, retinut de procurori

După trei zile de doliu naţional în memoria victimelor de la clubul Colectiv, a venit vremea întrebărilor, a nuanţelor şi a încercărilor de a ajunge la lista lungă a vinovaţilor care au provocat o asemenea tragedie.

Primii pe lista vinovăţiei publice s-au aflat imediat după tragedie cei trei acţionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincuacţionari care au şi fost reţinuţi de procurori luni noaptea. Cu siguranţă că vina lor e reală, iar judecătorii le vor da pedeapsa cuvenită, potrivit legilor în vigoare. Dar sigur nu sunt singurii vinovaţi. Şi, sigur, în această discuţie vor mai apărea nuanţe…

Pentru că cei trei patroni, nu au făcut nicio declaraţie publică, ei au fost acuzaţi că s-au dovedit a fi “insensibili” la drama naţională din aceste zile. Totuşi, un mesaj postat sâmbătă spre duminică noaptea în mediul online de tatăl acţionarului principal Alin Anastasescu poate introduce o “nuanţă” în această discuţie.

B1.ro publică acest mesaj fără alte comentarii.

Anastasescu: “Sunt tatăl unuia din patroni, condoleanţe pentru cei morţi îmi pare f.. rău din suflet pentru ei dar şi pentru familia mea, suntem oameni decenţi, cu venituri modeste şi trăiam aşa cum eram liniştiţi acum suntem terminaţi, gândiţi-vă că aveţi şi voi copii iar fiul meu nu a făcut nimic cu intenţie.Legat de acelaşi subiect, poate fi citită şi opinia antreprenorului Bogdan Coman intitulată “Câteva vorbe în apărarea lui Alin Anastasescu” publicată pe blogul personal.

Clubul Colectiv este deţinut de firma Colectiv Club SRL, iar acţionarii firmei sunt Alin Anastasescu – 47%, Paul Cătălin Gancea – 30% şi Costin Mincu – 23%.

Potrivit contului de Linkedin, Alin Anastasescu e fondator şi managing partner la CLubul Colectiv şi producător de clipuri publicitare la agenţia Cevadevis.ro. Anastasescu mai este project manager la compania Sasquatch Events, cu care a organizat diverse evenimente.