Alertă meteo în toată țara: Urmează furtuni violente în majoritatea județelor. Vezi la ce oră începe urgia!

Alertă meteo în toată țara: Urmează furtuni violente în majoritatea județelor. Vezi la ce oră începe urgia!

De joi sunt așteptate furtuni violente în toată țara, acestea fiind prezente în România până mâine după prânz.

Astfel, furtunile vor afecta Maramureşul, Transilvania, estul Banatului şi al Crişanei, nordul şi vestul Moldovei şi spre orele serii, seara şi la noapte regiunea Olteniei şi areale izolate din Muntenia.

Acestea își vor pierde din intensitate la noapte, în prima parte a dimineţii de vineri şi vineri după prânz, când vor fi slabe şi moderate în Muntenia şi Oltenia.

Pe parcursul acestor ore se vor semnala averse torenţiale, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, vijelii, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook Vremea Zimnicea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:23 - Noul ministru al Educației, Ligia Deca, a depus jurământul la Palatul Cotroceni / Klaus Iohannis: Sunt încredințat că proiectul România educată nu doar că va merge mai departe, ci va mergem mai departe cu noi energii (VIDEO)
18:14 - Apa dintr-un container cu suferinzi de COVID de la Sibiu le ajungea dincolo de glezne. A fost scoasă cu gălețile de infirmiere. Întâmplător, ploaia nu a afectat aparatura de care depinde viața pacienților
18:13 - Persoanele care au nume de animale au acces gratuit la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”
18:06 - Generalul Alexandru Grumaz, despre „Submarinul Apocalipsei”, mobilizat de ruși: „Evită radarele, cauzând pagube devastatoare”
17:57 - Târgu Mureș: Șofer prins beat la volan de trei ori în doar șase ore
17:40 - Armata achiziționează sisteme de comandă și control pentru Forțele Terestre Române. Valoarea contractului se ridică la 40 de milioane de euro
17:35 - Prima doză de vaccin împotriva variolei maimuței administrată în România
17:16 - Andrei și Ileana Stana Ionescu, lucruri neștiute despre maestrul Alexandru Arşinel: „Era un om tare gospodar, îi plăcea să migălească lucrurile”
17:11 - Edi Iordănescu, reconfirmat de FRF în funcția de selecționer, pentru preliminariile EURO 2024. Cu el la cârmă, Naționala de fotbal s-a clasat pe ultimul loc în grupele Ligii Națiunilor și a retrogradat
17:05 - Șerban Huidu trece în spatele camerelor de filmat, ca producător TV la Cronica Cârcotașilor