ALERTĂ METEO! Vremea se dă peste cap în România! Vezi care vor fi CELE MAI AFECTATE JUDEȚE

ALERTĂ METEO! Vremea se dă peste cap în România! Vezi care vor fi CELE MAI AFECTATE JUDEȚE

ANMau emis prognoza meteo pentru marți, 18 februarie.

Vremea va rămânefoarte caldă pentru această perioadă, cu temperaturi între 10 și18 grade Celsius, însă cerul va rămâneparțial înnorat.

În Capitală va fi o zi înnorată, cu perioade reduse de soare, dar meteorologii anunță că ploile nu își vor face apariția.

Vântulva sufla moderat la munte și în sudul Banatului și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni

Temperaturile maxime se vor situa în general între8 și 13 gradeîn Transilvania, Maramureș și Crișana,10-15 gradeîn Banat,12-17 gradeîn Oltenia, Muntenia și Dobrogeași10-15grade Celsius in Moldova.

Ultima oră
19:11 - Răzvan Fodor, totul despre cum s-a schimbat căsnicia lui după serialul Adela, de la Antena 1: A fost un an greut pentru toți
18:51 - Incendiu violent joi seară în județul Prahova. Mai multe case au fost cuprinse de flăcări
18:50 - Comisia Europeană: WhatsApp trebuie să informeze mai bine utilizatorii cu privire la utilizarea datelor lor cu caracter personal / Avertismentul comisarului pentru Justiție
18:47 - Moțiune de cenzură în Grecia după ce ninsoarea a blocat drumurile din țară. „Mii de oameni lăsați la cheremul vremii rele” (VIDEO)
18:37 - Antena 1 pregătește o nouă emisiune. Ce vedete vor participa la „Dancing on ice – Vis în doi”
18:35 - Noul selecționer speră la EURO 2024. Edi Iordănescu: O să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională și la final să dea Dumnezeu să mergem împreună în Germania pentru turneul final
18:29 - Curtea Supremă a decis: Furtul comis cu masca de protecție pe față reprezintă furt calificat
18:17 - Imaginea Poștei Române, folosită prin SMS-uri în atacuri informatice. „Scenariul propus de atacatori este clasic”
18:09 - Dan Vîlceanu: România și-a îndeplinit obiectivele din PNRR până în prezent. Suntem, probabil, singurul stat care are implementat un sistem IT pentru monitorizarea Planului (VIDEO)
18:04 - Dan Vîlceanu: Nu există niciun fel de discuție privind renegocierea PNRR / 9,4% din PIB, cel mai mare procent alocat pensiilor până acum. Trebuie să ne concentrăm pe reforma sistemului și pe eliminarea inechităților (VIDEO)