Ministrul Agriculturii, nemulțumit că ANSVSA nu vine mai repede cu rezultatele anchetei în cazul produselor lactate (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, nemulțumit că ANSVSA nu vine mai repede cu rezultatele anchetei în cazul produselor lactate (VIDEO)

Ministrul Agriculturii l-a chemat la ordine pe şeful ANSVSA. Achim Irimescu este nemulţumit că rezultatele anchetei cu privire la produsele lactate verificate de ANSVSA întârzie să apară şi îi cere lui Andrei Butaru să urgenteze demersul, informează B1 TV.

Deşi Achim Irimescu afirmă că i-a cerut şefului ANSVSA să vină mai repede cu rezultatele anchetei, şeful ANSVSA spune că nu se poate grăbi cu verificările și nici măcar nu ar fi primit o astfel de solicitare de la ministrul agriculturii.

”Nu, nu ne-a cerut asta și nici nu putem să ne grăbim. Nu am avut depășiri ale limitelor admise la toate constanțele pe care le cautăm.

Recoltările s-au făcut începând de acolo (Argeș – n.r.). O parte din analize sunt efectuate. Laptele fermierilor din România este un lapte care se poate comercializa fără probleme”, a declarat Andrei Butaru, președintele ANSVSA.

Cât despre firma de la Brădet, acolo unde au fost găsite produse infestate cu E.coli, şeful ANSVSA spune că societatea îşi poate continua activitatea fără probleme. ”Noi am stabilit acolo un diagnostic pe brânza respectivă, firma poate să continue. El poate să lucreze cu celelalte secții”.

Ministrul Agriculturii, nemulțumit că ANSVSA nu vine mai repede cu rezultatele anchetei

#DIRECT_ONE_4ey7g6#