Ministrul Agriculturii, nemulțumit că ANSVSA nu vine mai repede cu rezultatele anchetei în cazul produselor lactate (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, nemulțumit că ANSVSA nu vine mai repede cu rezultatele anchetei în cazul produselor lactate (VIDEO)

Ministrul Agriculturii l-a chemat la ordine pe şeful ANSVSA. Achim Irimescu este nemulţumit că rezultatele anchetei cu privire la produsele lactate verificate de ANSVSA întârzie să apară şi îi cere lui Andrei Butaru să urgenteze demersul, informează B1 TV.

Deşi Achim Irimescu afirmă că i-a cerut şefului ANSVSA să vină mai repede cu rezultatele anchetei, şeful ANSVSA spune că nu se poate grăbi cu verificările și nici măcar nu ar fi primit o astfel de solicitare de la ministrul agriculturii.

”Nu, nu ne-a cerut asta și nici nu putem să ne grăbim. Nu am avut depășiri ale limitelor admise la toate constanțele pe care le cautăm.

Recoltările s-au făcut începând de acolo (Argeș – n.r.). O parte din analize sunt efectuate. Laptele fermierilor din România este un lapte care se poate comercializa fără probleme”, a declarat Andrei Butaru, președintele ANSVSA.

Cât despre firma de la Brădet, acolo unde au fost găsite produse infestate cu E.coli, şeful ANSVSA spune că societatea îşi poate continua activitatea fără probleme. ”Noi am stabilit acolo un diagnostic pe brânza respectivă, firma poate să continue. El poate să lucreze cu celelalte secții”.

Ministrul Agriculturii, nemulțumit că ANSVSA nu vine mai repede cu rezultatele anchetei

#DIRECT_ONE_4ey7g6#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:35 - Gabriela Firea: Am primit „amenințări voalate că să-mi văd de treaba mea, că la Primărie trebuie să rămână cine e acum” / Ce spune candidata PSD despre întâlnirea Iohannis-Burduja (VIDEO)
21:30 - Un bărbat din Fetești a murit în timp ce construia o bombă în casă
21:20 - Adriean Videanu şi Ioan Niculae au fost achitaţi definitiv în dosarul delapidării Romgaz
21:17 - Un nou drum național va fi construit. Șoferii vor scăpa de aglomerația de pe Valea Prahovei. Când va fi gata noua șosea
21:12 - Gabriela Firea, mesaj pentru bucureșteni: Vă rog să veniți la vot pe 9 iunie și să votați, e adevărat, cu mintea, dar și cu sufletul, cu inima, cu empatia și credința dumneavoastră (VIDEO)
20:59 - Gabriela Firea a anunțat care sunt primele măsuri pe care le va lua dacă va câștiga mandatul de Primar General al Capitalei: În primul rând, deblochez toate șantierele, care acum sunt înghețate (VIDEO)
20:42 - Gabriela Firea: Ceea ce-i reproșez lui Nicușor Dan e că nu a finalizat proiectele anterioare și nu a făcut unele noi / Eu n-am mințit în oferta electorală (VIDEO)
20:21 - Cum se formează preferințele alimentare. „Gustul e în cap, nu în gură!”
20:19 - Firea: Sunt încrezătoare, bucureștenii îmi spun să vin din nou la Primăria Capitalei, să termin proiectele pe care le-am început / Nici măcar actualul primar nu neagă faptul că am atras peste un miliard de euro fonduri europene (VIDEO)
20:14 - Cristina Prună (USR), despre cei din serviciile de informații care ies la pensie și apoi se angajează ca și consilieri: Ar trebui să se definească o zonă de conflicte de interes pentru cei care au avut acces la anumite informații, care n-ar trebui să fie folosite, ulterior, în scop financiar (VIDEO)