Mircea Badea sare în ajutorul lui Iohannis: Să-l ajutăm să-și ia like-urile înapoi. Pas cu pas! (VIDEO, FOTO)

Mircea Badea sare în ajutorul lui Iohannis: Să-l ajutăm să-și ia like-urile înapoi. Pas cu pas! (VIDEO, FOTO)

Klaus Iohannis începe să-și piardă popularitatea pe Facebook. Internauţii s-au revoltat după ce şeful statului a catalogat intervenţia ANAF în cazul Antena Group drept „heirupistă”. Preşedintele României a pierdut într-o singură zi aproape 16.000 de fani pe rețeaua de socializare.

Iar oamenii nu se opresc aici. Au creat o pagină împotriva şefului statului şi plănuiesc să iasă în stradă sâmbătă să scandeze lozinci împotriva acestuia.

Mircea Badea sare în ajutorul lui Iohannis: Să îl ajutăm să-și ia like-urile înapoi. Pas cu pas!

#DIRECT_ONE_onch2d#

În contrapartidă însă, Iohannis primeşte o mână de ajutor de la unul dintre cei care până acum îi era duşman declarat. Mircea Badea îndeamnă românii să strângă acum likeuri pentru preşedinte

Băsiștii își retrag like-urile de pe pagina lui Iohannis pentru că a fost corect în legătură cu situația Antenelor. Este momentul să fim și noi față de Iohannis. Să-l ajutăm să-și ia like-urile înapoi. Pas cu pas!, a scris Mircea Badea pe Facebook.

O mişcare menită însă doar să apere pe moment interesele prezentatorului tv. Pentru că în campania electorală, Badea a fost unul dintre cei care l-au acuzat pe Iohannis de orice doar să nu câştige alegerile. Printre acuzaţiile extrem de grave se numără şi cea conform căreia preşedintele ar fi fost implicat în trafic de copii.

„Românii din Diaspora nu s-au pronunțat foarte direct în legătură cu declarațiile președintelui Klaus Iohannis cu privire la cazul Antena 3. Declarația președintelui este de neînțeles și reacțiile oamenilor sunt pe măsură. Elita formatoare de opinie  a început să-și retragă like-ul politic pentru Iohannis. Acesta este mesajul cel mai direct”, a declarat Robert Schwartz, jurnalist Deutsche Welle.