Mitropolitul Ardealul, o nouă declaraţie controversată: Vor fi pedepsiţi cei care nu vin la referendum şi acceptă homosexualitatea (VIDEO)

Mitropolitul Ardealul, o nouă declaraţie controversată: Vor fi pedepsiţi cei care nu vin la referendum şi acceptă homosexualitatea (VIDEO)

Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, revine cu o declaraţie controversată privind referendumul pentru familia tradiţională! După ce a speriat credincioşii afirmând la predică de la slujbă că homosexualii le vor lua copii dacă vor primi drept de căsătorie, Streza a afirmat, acum, că cei care nu participă la referendum şi acceptă homosexualitatea vor fi pedepsiţi.

„Mesajul nostru este unul foarte responsabil, o chemare sfântă de a ne împlini o obligaţie. Suntem obligaţi ca să răspundem acestei chemări. Şi sunt sigur că acest mare examen, este cel mai mare examen pe care credincioşii creştini, nu numai cei ortodocşi, ci toţi credincioşii creştini din ţară sunt obligaţi să-l treacă, acest examen. Dacă l-om trece, va fi bine pentru noi şi pentru urmaşii noştri. Dacă vom cădea la acest examen, vom suporta mai departe, toate consecinţele. Şi s-a mediatizat, s-au făcut cunoscute urmările în ţările mari, în ţările în care libertatea aceasta exagerată, este dusă la rangul de lege. Vor fi pedepsiţi cei care nu vor accepta ceea ce este de fapt o excepţie. Şi dacă este o excepţie, să rămână excepţie, iar noi toţi cei care suntem credincioşi, care ne închinăm Mântuitorului Iisus Hristos, să ne amintim că însuşi Hristos a binecuvântat Nunta din Cana Galileii, l-a binecuvântat pe mire, a binecuvântat pe mireasă”, a spus Laurenţiu Streza marţi, într-un mesaj video publicat pe site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Ierarhul a cerut clar ca termenul de familie întocmită prin căsătoria dintre bărbat şi femeie să fie consfinţită în Constituţia României.

„Să rămână deci în legile fundamentale, în legea fundamentală a ţării noastre, în Constituţie, această menţiune că familia este compusă din bărbat şi femeie, în cadrul căreia vor creşte copiii şi părinţii au obligaţia de a se îngriji de creşterea şi educarea copiilor lor”, a adăugat Mitropolitul Ardealului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe