Noi descoperiri la locul accidentului patronului Hexi Pharma: "S-ar putea dovedi că mai era cineva în mașină cu Dan Condrea. Este o probă extraordinară"

Noi descoperiri la locul accidentului patronului Hexi Pharma: "S-ar putea dovedi că mai era cineva în mașină cu Dan Condrea. Este o probă extraordinară"

Moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a stârnit numeroase controverse și suspiciuni. Declarațiile autorităților au fost puse la îndoială și de Radu Sovianu. Jurnalistul a mers la locul accidentului încercâd să refacă drumul parcurs de Condrea în data de 22 mai.

Încercând să vadă cum ar fi putut patronul Hexi să facă 13 ture între Corbeanca și Buftea într-o oră și 7 minute, Soviani a găsit o scrumieră de Opel la 2 kilometri de la locul accidentului.

Am vrut să văd unde putea să întoarcă Dan Condrea făcând 13 ture (…). Cei care au fost acolo văd că nu e loc foarte mult să întorci, e un loc înainte de betonieră și celălalt loc este chiar înainte de calea ferată. Aici am tras pe dreapta și un prieten a zis hai să ne uitam… erau o mulțime de mucuri de țigară (…).Este o scrumieră pentru modelul Opel. Am chemat Poliția. S-ar putea dovedi că mai era cineva cu Dan Condrea. Este o probă extraordinară dacă se dovedește că scrumiera aparține mașinii lui Dan Condrea”, a spus Radu Soviani.

Jurnalistul a mai scris pe blogul său că "scrumiera plină cu Pall Mall găsită la locul de întoarcere al Opelului în noaptea de 1 spre 2 iunie, care pare a fi de Opel Astra și care ar fi putut fi abandonată în grabă (dacă e din mașina lui Condrea) de cineva care nu dorea să lase urme și nu știa să golească o scurmieră de Opel (prin urmare a rupt-o și a arunct-o) este în posesia criminaliștilor pentru a identifica dacă aparține Opelului lui Condrea, sau nu."

Patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit într-un accident de circulație care s-a produs într-o duminică seară, 22 mai, în județul Ilfov, între localitățile Buftea și Corbeanca. Potrivit anchetatorilor, acesta a fost desfigurat, fiind de nerecunoscut.

Condrea a murit cu o zi înainte de a fi nevoit să se prezinte în fața procurorilor DNA pentru a da explicații în scandalul dezinfectanților diluați.

Urmăriți B1TV.ro și pe