Nora lui Virgil Măgureanu: M-am dus bătută la poliție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Mi s-a demonstrat, până în acest moment, că familia Măgureanu reprezintă legea (VIDEO)

Nora lui Virgil Măgureanu: M-am dus bătută la poliție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Mi s-a demonstrat, până în acest moment, că familia Măgureanu reprezintă legea (VIDEO)
Foto: B1 TV

Nora lui Virgil Măgureanu s-a prezentat luni la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a depune o plângere penală împotriva fostului director al SRI.

Ulterior Alina Măgureanu a ajuns și la secția de poliție a sectorului 1, unde a declarat că a depus mai multe plângeri împotriva familiei Măgureanu pentru violență domestică, intimidare și amenințare, dar și pentru fapte de corupție.

„Sunt foarte multe plângeri. Am foarte multe dosare pe rol. De un an de zile mă chinui cu justiția din România și cu instituțiile abilitate. La secția nr. 2 nu vreau să mai calc, este un aparat corupt. De aceea am fost și la Parchet mai devreme. Sper să se facă dreptate. Sunt foarte supărată pe legea din România. Am încredere în DNA pentru că am văzut nenumărate situații în care și-a făcut treaba”, a declarat fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Acesta a declarat că a fost amenințată de către fostul director al SRI.

„Am primit amenințări prin intermediul contabilei. Documentele de la firma pe care o dețin sunt sechestrate în seiful dânsului. Am fost tâtrâtă într-un proces penal de foștii socri”, a mai spus ea.

Alina Măgureanu a mai spus că a fost supusă violenței domestice de către fostul ei soț, Marian Măgureanu.

„M-am dus bătută la secția 2, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Îmi este foarte frică. Am primit amenințări cu moartea pe stradă. (…) Mama mea are un proces pe rol la Tribunalul de la Buftea. Am fost amenințată de către foștii socri că se va ajunge la acest  proces dacă spun ceva din cea am văzut în acea familie. (…) Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea și pot să aduc proble. Am foarte multe probe și îmi asum tot ceea ce spun”, a mai spus ea.

Întrebată despre faptele de corupție pentru care a depus plângere la DNA, Alina Măgureanu a spus că e vorba despre trafic de influență și dare și luare de mită.

#DIRECT_ONE_9rfh85#

Urmăriți B1TV.ro și pe