O femeie a fost ucisă în bătaie de concubinul taximetrist la Galați

O femeie a fost ucisă în bătaie de concubinul taximetrist la Galați

O femeie de 52 de ani din Galați a fost ucisă în bătaie de concubinul său.Iordănica Angheluţă era agresată des de concubin, dar nu a cerut niciodată ajutorul autorităților.

Cu toate acestea, când a fost bătută crunt de bărbat, a refuzat internarea, dar și sprijinul oferit de autorități. Din păcate, a doua zi a fost găsită moartă.

„Era vorba de o femeie de 51 de ani care era într-o stare deplorabilă, fusese bătută, agresată de concubin. Femeia era căzută în baie cu traumatism cranian, dar şi cu multiple alte traumatisme şi echimoze. Bărbatul era foarte agitat, echipajul a solicitat şi sprijinul poliţiei. La toate insistenţele noastre pentru pacientă să fie transportată la spital, ea a refuzat“, a explicat dr. Mihai Polinschi, director medical SAJ Galaţi.

Bărbatul a sunat la 112 cu pretextul că femeia a leșinat

Bărbatul a apelat la 112 și a spus că femeia a leșinat. Prima oară a intervenit un echipaj SMURD, dar mai apoi s-a cerut ajutorul Ambulanței. Poliția și ambulanța au sosit la adresă, fiind declarat decesul. Polițiștii l-au arestat pe concubin.

„Inculpatul a aplicat concubinei sale, o persoană de 52 de ani, multiple lovituri cu pumnii şi picioarele inclusiv în zone vitale ale corpului cauzându-i traumatisme grave care au condus la decesul victimei .Nu s-a cerut ordin de protecţie deşi mai demult femeia ar fi fost agresată în repetate rânduri, dar nu s-a cerut niciodată acest ordin“, a declarat Liliana Istrate, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, potrivit monitoruldegalati.ro

Vecinii știau ce se întâmplă între cei doi

Vecinii spun că individul era agresiv și cu ei și știau că femeia este agresată.

„A fost şocant, sigur, tot ce s-a întâmplat, atât timp cât noi o ştim, sărăcuţa, ce bătăi lua în fiecare zi aproape. I-a rupt şi maxilarul şi mâna, piciorul, tot timpul a fost bătută. Îi spuneam mereu să plece, să fugă de aici. Nu ştiu de ce a refuzat mereu să facă plângere sau să fugă. Și în ultima clipă la fel a făcut, cred că era terorizată de el, îi era foarte frică, dar a costat-o viaţa din păcate”, spunea Carmen Pascale, administratorul blocului unde locuiau cei doi.

Bărbatul a fost arestat preventiv 30 de zile acuzat fiind de omor comis împotriva unui membru al familiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)