O româncă, gardian la o închisoare în Elveția, a fugit cu un deținut, violator în serie. „Hassan este bărbatul vieţii mele, este extraordinar, este nostim” (VIDEO)

O româncă, gardian la o închisoare în Elveția, a fugit cu un deținut, violator în serie. „Hassan este bărbatul vieţii mele, este extraordinar, este nostim” (VIDEO)
foto: blick.ch

Angela Magdici, o româncă de 32 de ani, a lucrat ca și gardian în închisoarea Limmatal din Dietikon, în apropriere de Zurich, până când aceasta s-a îndrăgostit de un deținut și a fugit cu el.

Deținutul cu care românca a fugit este un violator în serie de 27 de ani, Hassan Kiko, sosit în 2010 în Schaffhausen, Elveția, ca refugiat sirian. Bărbatul se recomanda a fi un hair-stylist cu experiență, informează 20 Minutes.

Sirianul era condamnat definitiv la patru ani de închisoare.

Românca era căsătorită din 2013, dar și-a amenințat soțul că va angaja un mercenar să îl ucidă, dacă nu îi acordă divorțul.

Cei doi au fugit în Italia. Angela a trimis o înregistrare video cotidianului 20 Minuten în care afirma că a acţionat din dragoste şi se scuza faţă de membrii familiei sale.

„Hassan este bărbatul vieţii mele, este extraordinar, este nostim”, declara femeia în înregistrarea video.

Şi sirianul a trimis o înregistrare video, în care apare în acelaşi loc în care fusese filmată românca. El afirma în înregistrare că „Dumnezeu i-a scos-o în cale pe Angela”.

În urmă cu câteva zile, cei doi au fost prinși în locuința unui român din Romano di Lombardia. Cei doi susțin că nu aveau de gând să fugă în Siria, ci doreau să se stabilească în Milano și să întemeieze o familie.

Cei doi așteaptă să fie extrădați în Elvetia, unde riscă ani grei de închisoare pentru evadarea lor.

Angela, filmată călătorind alături de soțul său

#DIRECT_ONE_ook1el#