Operațiune de salvare contracronometru în Munţii Bucegi! Un alpinist de 50 de ani a căzut de pe o stâncă (VIDEO)

Operațiune de salvare contracronometru în Munţii Bucegi! Un alpinist de 50 de ani a căzut de pe o stâncă (VIDEO)

Un alpinist în vârstă de 50 de ani, care plecase la cățărat pe un traseu foarte dificil, deschis doar profesioniştilor, a căzut de pe o stâncă. Omul a fost rănit, iar două echipe de salvamontişti din Buşteni au plecat să-l ajute. Salvatorii preconizează că se vor întoarce abia mâine dimineaţă în Buşteni cu bărbatul accidentat.

Apelul de urgenţă a venit dupa-amiaza, când un bărbat a anunţat că un alpinist în vârstă de 50 de ani, care se afla la cățărat în Munții Bucegi a căzut de pe un perete stâncos în firul secundar al Văii Gălbinele.

Operațiune de salvare contracronometru în Munţii Bucegi! Un alpinist de 50 de ani a căzut de pe o stâncă

#DIRECT_ONE_338c4s#

În urma căzăturii, bărbatul s-a ales cu clavicula ruptă și a suferit răni la față.

Două echipe de salvamontiști din Bușteni au pornit către rănit, însă acțiunea de salvare este una extrem de dificilă, din cauza zonei greu accesibile. Şapte ceasuri durează în mod normal traseul Buşteni Valea Gălbinele.

Salvamontiştii reuşesc însă să facă acest traseu în trei-patru ore. Zona în care a căzut bărbatul este una deschisă numai profesioniştilor.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:26 - Călătorie de coșmar: Doi pasageri au murit într-un balon cu aer cald cuprins de flăcări
00:09 - Iran: Două femei au fost arestate după ce un bărbat le-a turnat iaurt pe păr pentru că aveau capetele descoperite (VIDEO)
23:40 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Eliberarea de contractele sufletului. Tehnici și practici spirituale (VIDEO)
23:06 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt contractele sufletului și cum ne limitează (VIDEO)
22:33 - Pavel Popescu (PNL): AUR face constant un joc de destabilizare a României. E nevoie de o comisie de anchetă parlamentară serioasă pe tot ce înseamnă ingerința Rusiei în politica, economia și media românești (VIDEO)
21:53 - Scandalul vaccinurilor anti-COVID | Mihăilă, replică la acuzațiile lui Rafila: Noi nu puteam negocia numărul de doze. Alternativa era să las populația fără vaccin / Atunci nu aveam de unde ști cum va evolua pandemia (VIDEO)
21:02 - Cătălin Bordea, de la ”America Express” direct la psiholog: „Înainte eram moldovean până la capăt, dar acolo am pățit o chestie foarte… și încă mi se întâmplă”
20:47 - Bani, înscrisuri şi materiale importante pentru anchetă, găsite la percheziţiile din dosarul privind fraudarea fondurilor pentru ucraineni. Prejudiciul e de 2 milioane de euro
20:17 - Spitalele județene din Buzău şi Ploieşti fac între ele schimb de pacienţi pentru că nu au medici să-i trateze
19:49 - Victor Vrînceanu, primele declarații după despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta”