„Ortodoxie CUANTICĂ” la funeraliile lui Andrei Gheorghe: Cine este PREOTUL care a reuşit să îi enerveze şi pe români şi pe ruşi (VIDEO)

Ortodoxie CUANTICĂ la funeraliile lui Andrei Gheorghe: Cine este PREOTUL care a reuşit să îi enerveze şi pe români şi pe ruşi (VIDEO)

Adrian Singurov, preotul care i-a oficiat ultima slujbă jurnalistului Andrei Gheorghe, înainte de a fi incinerat, este membru nu al bisericii păstorite de Patriarhul Chiril, ci al unei ramuri dizidente, Biserica Ortodoxă Rusă din afara Rusiei.

Înainte de a „trece la ruşi”, în 2011, Singurov care este o prezenţă destul de mondenă şi care are propria sa emisiune esoterică pe 6TV , a fost preot al BOR, hirotonit în 1998 la Catedrala Patriarhală.

De ce a sărit gardul din grădina lui Daniel? Se pare că îi dădeau ghes prea multe idei cuantice necompatibile cu canoanele ortodoxiei: astrologie, energii, conspiraţii…

Experienţa şi iniţierile mă califică “păzitor” al pragului (Rudolph Steiner, Treptele Iniţierii), al Focului Sfânt şi al Adevărului. Ca personaj mă identific cu Cerberus, şi Caron care trecea sufletele cu luntrea lui peste râul Styx. Am reuşit să găsesc echilibrul dintre lumi şi Timp, cunoscând harul divin hristocentric şi energiile divine create din Biserică, simultan cu harismele şi energiile vitale din şcolile iniţiatice. spune Adrian Singurov despre sine însuşi, pe blogul personal

Drăgălaşa combinaţie cu de toate cele esoterice s-a transformat într-un brand personal numit ortodoxie cuantică, pe care Adrian Singurov îl gestionează, mai ales, prin apariâiile sale televizate.

Născut la 5 aprilie 1970, a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Dimitrie Cantemir, şi Facultatea de Teologie a Universităţii Valahia din Târgovişte. A fost hirotonit preot pe 21 mai 1998 la catedrala Patriarhală din Bucureşti, unde a slujit aproape un an. În 2003 a obţinut transferul la Biserica Ortodoxă din America aflată sub jurisdicţia Patriarhiei Ecumenice, iar din 2011 până în prezent este preot în cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse din afara Rusiei, sub ascultarea Mitropolitului Damaschin din Moscova.

Activităţile sale eclesiale pe teritoriul României nu sunt recunoscute nici de Biserica Ortodo , nici de Biserica Ortodoxă Rusă, iar slujba de duminică de la Crematoriul Vitan Bârşeşti este considerată o activitate privată, necanonică, de către BOR.

Ortodoxie CUANTICĂ la funeraliile lui Andrei Gheorghe: Cine este PREOTUL care a reuşit să îi enerveze şi pe români şi pe ruşi

Urmăriți B1TV.ro și pe