Parlamentarii au amânat dezbaterile privind legea maidanezilor

Parlamentarii au amânat dezbaterile privind legea maidanezilor

Deputații nu se grăbesc cu dezbaterile privind legea maidanezilor, nici după ce un băiețel de 4 ani a murit sfâșiat de un maidanez în Sectorul 2 din București.

Comisia Juridică din Camera Deputaţilor avea miercuri pe ordinea de zi o discuție pe procedură, însă dezbaterile au fost amânate pentru săptămâna viitoare, transmite B1 TV.

Comisia Juridică va da raport comun cu Comisia de Administrație, după ce va fi discutat cazul și în Comisia de Administrație.

Un copil în vârstă de patru ani a murit după ce a fost atacat de câini maidanezi, pe o proprietate privată din Sectorul 2. Şi fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Femeia a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de şase şi, respectiv, patru ani. La un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea şi au dispărut.

Bătrâna a sunat apoi la Poliţie şi a anunţat că nu-şi mai găseşte unul dintre nepoţi. Copilul de patru ani a fost găsit de autorităţi mort, într-o râpă de lângă lacul din Parcul Tei.

Dezbaterile privind legea maidanezilor, amanate cu o saptamana

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe