Petrecere cu artificii dată de Bebino, lider al Clanului Sportivilor, aflat în arest la domiciliu. Polițiștii au deschis dosar penal (VIDEO)

Petrecere cu artificii dată de Bebino, lider al Clanului Sportivilor, aflat în arest la domiciliu. Polițiștii au deschis dosar penal (VIDEO)

Polițiștii din Călărași au deschis un dosar penal după o petrecere privată în localitatea Frumușani. Potrivit unor surse, gazda petrecerii a fost nimeni altul decât Marius Alecu, alias Bebino, unul dintre liderii Clanului Sportivilor, informează B1 TV. El se află în stare de arest la domiciliu, fiind acuzat de tentativă de omor. La începutul anului trecut, Bebino a fost implicat într-o altercație.

Surse: Interlopul Bebino, lider al Clanului Sportivilor, a dat o petrecere în timp ce era în arest la domiciliu

Polițiștii din Călărași s-au sesizat în legătură cu faptul că, în localitatea Frumușani, are loc o petrecere. Asta după ce din curtea unui localnic s-a dat cu artificii.

La sosirea echipajelor de poliție, au fost găsite 17 persoane. De asemenea, au mai fost identificați alți 12 petrecăreți care participaseră la eveniment înainte de intervenție.

În total, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 55.000 de lei.

Evenimentul privat a fost organizat de Marius Emil Alecu, zis Bebino, susțin mai multe surse. Acesta este unul dintre liderii clanului Sportivilor și se află în arest la domiciliu, fiind acuzat de tentativă de omor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Marius Alecu, zis Bebino, este acuzat de tentativă de omor

La începutul anului trecut, Bebino a fost internat de urgență la spital după ce a suferit mai multe răni grave. El a fost tăiat cu sabia de un rival, în urma unui scandal care a pornit de la bani și droguri. Și Bebino a rănit un tânăr, care a ajuns apoi în stare gravă la spital.

În urma altercației, Bebino a avut mai multe degete tăiate și a fost înjunghiat cu sabia și în picior.

Bătaia dintre interlopi a fost surprinsă de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

După ce acesta a stat o vreme la Jilava, judecătorii au dispus arestarea sa la domiciliu. Bebino a fost dus atunci în fața magistraților pe targă, îmbrăcat într-un trening cu urşi panda. Ținuta purtată de Marius Alecu la instanță a stârnit furori pe internet. Potrivit site-urilor de specialitate, doar încălțămintea costa aproape 700 de euro.Bebino le-a spus judecătorilor la acea vreme că a fost victima unui conflict pe care nu îl înţelege.

Clubul Sportivilor este unul dintre cele mai violente clanuri din Capitală. Membrii grupării au fost cercetaţii în ultimii ani în mai multe dosare penale şi au fost condamnaţi la ani grei de închisoare pentru şantaj, tentative de omor, tâlhării şi vătămări corporale.
Bebino a mai fost condamnat şi pentru trafic de droguri.