Pilotul elicopterului SMURD prăbușit a fost avertizat asupra condiţiile meteo neprielnice de către turnul de control al Aeroportului Chișinău (VIDEO)

Pilotul elicopterului SMURD prăbușit a fost avertizat asupra condiţiile meteo neprielnice de către turnul de control al Aeroportului Chișinău (VIDEO)

Înregistrare tulburătoare cu ultima convorbire dintre pilotul elicopterului SMURD prăbușit în raionul Cantemir și controlorii de trafic aerian din turnul de control al Aeroportului Chișinău. Potrivit discuției publicate de un post TV din Republica Moldova, pilotul a fost avertizat de condiţiile meteo neprielnice. Turnul de control a transmis că plafonul de nori este la 350 de metri. La scurt timp după decolare, elicopterul a dispărut de pe radare şi s-a prăbuşit, informează B1 TV.

”Unde intenţionaţi să mergeţi?

Vrem să mergem la Cahul şi apoi să ne întoarcem la Chişinău, vom ateriza pe Stadionul Dinamo.

Chișinău control. Bună ziua!

Bună ziua! Ne-am pornit de la Aeroportul Chişinău la Cahul. Acum părăsim zona opraşului Chişinău. Estimăm că ajungem la 13.55”.

Pilotul elicopterului SMURD prăbușit a fost avertizat asupra condiţiile meteo neprielnice

#DIRECT_ONE_h8thek#

Aceasta este ultima conversație pe care a purtat-o pilotul elicopterului SMURD din Iași cu controlorii de trafic aerian. Pilotul elicopterului primeşte mai multe indicaţii de la turnul de control.

”Vă informăm că în zona Cahul sunt nori verticali.

Am recepţionat informaţia”.

După ultima discuție dintre pilot și controlorii aerieni, elicopterul dispare de pe radare, iar controlorii încearcă să ia legătura cu pilotul, lansând mai multe apeluri către acesta.
”ROF 409, Abordare Chişinău, mă auziţi? Către ROF 409, Abordare Chişinău.

ROF 409, Turnul de control Chişinău”.

Urmăriți B1TV.ro și pe