Politicianul Samuel Calotă și soția sa, morți într-un accident produs în judeţul Braşov (VIDEO)

Politicianul Samuel Calotă și soția sa, morți într-un accident produs în judeţul Braşov (VIDEO)
Captură Video - Impact News 24

Politicianul Samuel Calotă, consilier al fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, şi soţia sa au murit într-un accident de maşină produs în judeţul Braşov, informează B1 TV. Cei doi au lovit din plin un cap de pod. Cu o seară înainte, Calotă publicase pe Facebook versurile poeziei ”Plumb”, scrisă de George Bacovia.

Samuel Calotă și soția sa, morți într-un accident rutier

Fost politician PDL, UNPR şi Pro România, Samuel Calotă a murit alături de soţia sa într-un accident groaznic produs pe DN 73, între localitaţile Tohanul Nou şi Râșnov. Se pare că accidentul a venit pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Astfel, maşina condusă de Calotă s-a izbit violent de un cap de pod. Când medicii au ajuns la fața locului, cei doi soţi erau inconştienţi. La scurt timp după aceea, a fost declarat și decesul.

Potrivit datelor furnizate de ISU Braşov, la locul accidentului au fost trimise trei echipaje SMURD, un echipaj fiind de terapie intensivă cu medic.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cine era Samuel Calotă

La alegerile parlamentare din decembrie, Samuel Calotă a candidat la Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România, în judeţul Teleorman, el fiind președintele filialei județene a formațiunii.

Acesta a fost secretar de stat în Ministerul de Interne, în perioada în care ministru era Gabriel Oprea.

Ca o ironie a sorţii, Samuel Calotă publicase pe pagina sa de Facebook, cu o seară înainte de accident, versurile poeziei ”Plumb” a lui George Bacovia.