Prima reacție a familiei care a câștigat în instanță casa deținută de Klaus Iohannis: Lupta încă nu s-a încheiat! (VIDEO)

Prima reacție a familiei care a câștigat în instanță casa deținută de Klaus Iohannis: Lupta încă nu s-a încheiat! (VIDEO)

Prima reacţie a familiei care a pus mâna pe casa lui Klaus Iohannis! Eugen Antonescu, fiul proprietarilor de drept al imobilului din Sibiu deţinut până acum de şeful statului, a declarat că este mulţumit că magistraţii i-au dat dreptate familiei sale, după o luptă care durează de 17 ani.

"Singura noastră bucurie e că am mai depasit o etapa în această etapă care durează de mai bine de 17 ani, iar în urmă acestei sentințe sperăm să ne clarificăm situația juridică a locuințelor pentru care încă mai avem de luptat.

Povestea nu se incheie aici pentru noi pentru că contractele de vânzare-cumpărare fiind anulate în 2002, noi trebuie să mai parcurgen niște etape juridice pentru a repune în valoare contractele de vânzare-cumpărare anulate acum 15 ani", a afirmat Eugen Antonescu.

Prima reacție familiei care a câștigat în instanță casa deținută de Klaus Iohannis: "Lupta încă nu s-a încheiat"

#DIRECT_ONE_oiqzp3#

"Faptul căinstanțele au constatat reaua credințăde cumparator a domnuluiIohannis constăîn faptul cădomnulIohannis și dna Iohannis au cumpărat ceva de care beneficia și domnulIohannis. Nu putea săfie Iohannis în necunoștințăde cauza căsoția lui era beneficiarăacelui certificat de moștenitor considerat nul.

Nu tocmai legal a fost constatat de către instanțe iar meritul nostru a fost căam crezut și am luptat fărăsăcapitulăm în fața sentințelor care ne-au fost defavorabile și pânăla urmăam reușit sădovedim cădreptatea a fost cea prezentatăde noi", a adăugat Antonescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe