Primăria Capitalei anunţă că proiectul „Străzi deschise” nu poate avea loc în acest weekend, în contextul primului meci UEFA 2020

Primăria Capitalei anunţă că proiectul „Străzi deschise” nu poate avea loc în acest weekend, în contextul primului meci UEFA 2020
Foto: pixabay

Proiectul „Străzi deschise” nu poate avea loc în acest week-end, în contextul în care se desfăşoară duminică primul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020, a anunțat Primăria Capitalei.

„Duminică, 13 iunie, are loc la Bucureşti primul meci din cadrul Campionatului European de Fotbal – UEFA 2020. Având în vedere faptul că acest eveniment implică o serie de restricţii rutiere pe mai multe străzi şi bulevarde, inclusiv în zona centrală şi pentru a nu bloca accesul echipelor participante şi al turiştilor la hotelurile unde sunt cazaţi, proiectul «Străzi deschise» nu poate fi implementat în week-end-ul 12-13 Iunie. Proiectul va fi reluat de week-end -ul viitor, 19-20 iunie”, anunță Primăriei Municipiului Bucureşti peFacebook.

Începând cu 22 mai,centrul Capitalei, între şoseaua Kiseleff şi intersecţia Căii Victoriei cu râul Dâmboviţa, au devenit zonepietonale, lucru care se întâmplă în fiecare week-end.

Euro 2020, la Bucureşti. Programul meciurilor găzduite de Arena Naţională

România va găzdui 3 partide din faza grupelor și un meci dintr-o optime de finală.

  • 13 iunie, Austria – Macedonia de Nord (19:00, Bucureşti, Grupa C);
  • 17 iunie, Ucraina – Macedonia de Nord (16:00, Bucureşti, Grupa C);
  • 21 iunie, Ucraina – Austria (19:00, Bucureşti, Grupa C);
  • 28 iunie, optimede finală: 1F – 3A/B/C (22:00, Bucureşti).