Primăria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgențele copiilor. Tratamentele sunt gratuite (VIDEO)

Primăria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgențele copiilor. Tratamentele sunt gratuite (VIDEO)

Pe timpul starii de urgență generată de pandemia de coronavirus, cabinetele stomatologice de stat și private au fost închise, pentru a se limita răspândirea virusului. Astfel, în mai mult de o lună au apărut foarte multe urgențe stomatologice, în special la copii.

Patru cabinete stomatologice pentru urgențele copiilor, deschise în București

În acest context, Primăria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgențele copiilor, în Regie, la Politehnică. Tratamentele sunt gratuite, iar aparatura este ultramodernă.

Reprezentanții Primăriei Capitalei menționează că medicii și asistenții au echipament de protecție împotriva COVID-19, astfel încât micii pacienți și părinții acestora sunt în totală siguranță.

“Sunt în măsură să dau această veste bună. Deschide patru cabinete stomatologice pentru copii, într-o zonă ușor accesibilă, în Regie, la căminele studenților de la Politehnică.

Cabinetele vor avea program de luni până vineri, de la 8 dimineața până la ora 20 și sâmbăta, de la 9 dimineața până la ora 16.

Numărul de telefon la care se pot face programările este call centerul ASSMB – 0374 887 887”, a spus Gabriela Firea.

Urgențele stomatologice, pentru că doar acestea vor putea fi primite în cabinete în următoarea perioadă, sunt un abces, o infecție, o carie dureroasă, au spus medicii care vor lucra în aceste cabinete.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Cabinetele stomatologice au fost închise în data de 22 martie

Cabinetele stomatologice au fost închise în data de 22 martie. Unii medici stomatologici au lucrat doar pentru urgenţe pe perioada stării de urgență. Restul tratamentelor sau intervenţiilor chirurgicale au fost suspendate.

Colegiul Medicilor Stomatologi a salutat la acea dată decizia autorităţilor de a suspenda temporar activitatea cabinetelor de medicină dentară.

Ultima oră
16:17 - Tribunalul București a suspendat greva de la STB și a dispus reluarea activității
16:07 - Lupta împotriva traficului de persoane, o prioritate pentru Guvern. Nicolae Ciucă: Vreau să mă asigur că avem o coordonare solidă de la nivelul Cabinetului
16:04 - Stadiul lucrărilor de reabilitare la Hotelul Concordia, locul unde s-a pecetluit Unirea Principatelor: Clădirea îşi va recăpăta farmecul de altădată, după ce a ajuns o ruină
15:59 - Valeriu Gheorghiţă: Protecţia după doza booster crește cu 60% faţă de infecţia cu Omicron și cu 90% faţă de cazurile severe și deces (VIDEO)
15:46 - O mare victorie: Indexarea alocațiilor pentru copii în Austria încalcă legea UE!
15:30 - Marcel Ciolacu, replică la acuzațiile aduse de liberali ministrului Sănătății: Am să-i solicit lui Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi (VIDEO)
15:23 - Marcel Ciolacu: Evaluarea miniștrilor, dacă dorim să trăim într-o țară normală, o face primul-ministru. Eu cred că România are nevoie de această coaliție (VIDEO)
15:21 - Acuzații grave, aduse la adresa lui Cătălin Zmărăndescu. Cum ar fi încălcat regulamentul de la Survivor România 2022
15:17 - Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu ambasadoarea Franței: I-am transmis să facem din aderarea României la spațiul Schengen o prioritate în mandatul președinției franceze a Consiliului UE
15:11 - Motivul incredibil pentru care Jason Momoa și Lisa Bonet se despart după 16 ani. Totul a pornit de la vaccin