Primăria Sector 6 își face TELEVIZIUNE din bani publici. Câți bani vrea să aloce edilul Mutu pentru acest proiect

Primăria Sector 6 își face TELEVIZIUNE din bani publici. Câți bani vrea să aloce edilul Mutu pentru acest proiect

În sectorul 6, Primaria vrea sa înființeze o televiziune online și o școala TV, scriu jurnaliştii de la Gândul. Circa 270.000 de euro urmează să fie alocaţi de la bugetul local în perioada iunie-decembrie-2017, pentru acest proiect.

Primăria Sectorului 6 a lansat în dezbatere publică un proiect prin care propune, alături de Centrul Cultural European, înfiinţarea unei televiziuni online, dar şi a unei şcoli de televiziune, iniţiativă care ar costa 270.000 de euro.

Un astfel de plan nu se afla pe lista primarului Gabriel Mutu imediat după alegerile locale, atunci când le promitea locuitorilor sectorului că va investi în amenajarea unui centru medical destinat copiilor şi bătrânilor, iar cu privire la lipsa locurilor de parcare a precizat că e împotriva parcărilor supraterane, notează sursa citată.

Aceasta nu este singura "anomalie" din Capitală. Primăria Sectorului 4 va cheltui aproape 25.000 de euro, bani publici, pentru materiale promoţionale ce urmează să fie difuzate pe postul de televiziune Antena 3, potrivit hotnews, care citează informaţii din Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Cu ce se va alege primăria în schimbul acestei sume ? Cu două materiale promoţionale despre sectorul 4, materiale ce vor fi difuzate de patru ori pe Antena 3.

De asemenea, Primăria sectorului 5 plăteşte peste 17.200 de euro pentru servicii de monitorizare media. Firma aleasă de primărie pentru contract este Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde SRL, al carui director este Marius Pieleanu , sociolog, dar şi invitat obişnuit în platou la Antena 3. Ca o coincidenţă stranie, contractul primăriei sectorului 5 este semnat la o zi după cel încheiat de Primăria Sectorului 4 cu Antena 3. Aceste informaţii apar pagina de Facebook Pe Banii Noştri.

Urmăriți B1TV.ro și pe