Prinţul Charles începe miercuri o vizită oficială în România: Moştenitorul coroanei britanice va fi decorat de președintele Klaus Iohannis 

Prinţul Charles începe miercuri o vizită oficială în România: Moştenitorul coroanei britanice va fi decorat de președintele Klaus Iohannis 
Foto: monden.acasa.ro

Prinţul Charles revine în România. De data aceasta moştenitorul coroanei britanice va veni într-o vizită oficială. Acesta va fi decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Steaua României" în Grad de Mare Cruce. Prinţul Charles va rămâne în România până la sfârşitul lunii, informează B1 TV.

Prințul care s-a îndrăgostit, iremediabil, de plaiurile mioritice. Stau dovadă numeroasele vizite ale alteței sale în Transilvania, dar și convingerea cu care promovează aceste locuri pe care le-a descoperit acum 17 ani.

Fiul reginei Elisabeta a II-a a cumpărat și renovat mai multe proprietăți în țara noastră, printre care și cele din Valea Zălanului și Viscri.
Iar acum, chiar dacă se află într-o vizită oficială în care se întâlneşte cu preşedintele Iohannis, dar şi cu premierul Grindeanu, Prinţul Charles a anunţat că va vizita şi locurile transilvănene atât de dragi lui.

Aceasta este cea de-a doua vizită oficială în România, din 1998 şi până în prezent. Klaus Iohannis şi Prinţul Charles s-au mai întâlnit, la Palatul Cotroceni, în mai 2015 şi mai 2016, în cadrul unor vizite private ale moştenitorului Coroanei Britanice.

Urmăriți B1TV.ro și pe