Radu Banciu: Celebritatea lui Gigi e pusă la grea încercare pentru că binecuvântarea e înțeleasă prost de muritori. Becali are patru clase, nu are nimic în comun cu scrisul, deci nu e recomandabil să scrie o carte (VIDEO)

Radu Banciu: Celebritatea lui Gigi e pusă la grea încercare pentru că binecuvântarea e înțeleasă prost de muritori. Becali are patru clase, nu are nimic în comun cu scrisul, deci nu e recomandabil să scrie o carte (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre așa-zisele cărți științifice scrise de Gigi Becali, dar și despre declarațiile pe care ÎPS Teodosie a trebuit să le dea la DNA în legătură cu acestea.

”Celebritatea lui Gigi cică e pusă la grea încercare, asta pentru că binecuvântarea e înțeleasă prost de muritori. Gigi a reacționat prost după acest început de scandal și a spus că Teodosie ăsta nu e vinovat, pentru că i-a dat doar o recomandare. Aici cred că se pierde un pic în termeni. Binecuvântare sau recomandare? Că asta cu recomandare ține de Uniunea Scriitorilor deja.

”N-am colaborat”, a spus Gigi. Ăsta e un termen care pe noi ne duce cu gândul în altă parte. ”A colabora înseamnă a te sfătui și ajuta în scrierea cărții”, a mai spus acesta. Știți că Gigi este și cel care ne-a dat noțiunea de primă, de premiere, de cadou. De fapt, era șpagă. Asta cu colaborarea, Gigi, nu e foarte clară. Nu cred că a colabora înseamnă a te sfătui, a te ajuta. Mai înseamnă și altceva în limba română.

”Mi-a dat o hârtie pe care mi-a scris că e recomandabil ca domnul Becali, pe care îl cunosc ca fiind bun creștin, să scrie o carte” Probabil că prelatul ăsta, de înalt ce era – vorba lui Băsescu: poți să fii prost și la doi metri – confundă termenii. Niciodată nu i-am bănuit pe ăștia că ar ști carte. Când ești popă nu trebuie să știi carte. Cum adică e recomandabil ca Becali să scrie o carte? În ce sens? E recomandabil la cine? Păi poți să o scrii sau nu! O scrie dacă poate! Cum să fie recomandabil? Așa, toți bunii creștini ar putea fi pe lista asta.

Dacă ești bun creștin înseamnă că trebuie să scrii o carte? Îl recomanzi dacă are talent la scris, dar Becali are patru clase, nu are nimic în comun cu scrisul, deci nu e recomandabil să scrie o carte”, a afirmat Radu Banciu.

Radu Banciu: Celebritatea lui Gigi e pusă la grea încercare pentru că binecuvântarea e înțeleasă prost de muritori

#DIRECT_ONE_8u3fsn#

Ultima oră
18:09 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
17:41 - Sorin Grindeanu: Eliminarea taxei de pod la Cernavodă-Feteşti, pe agenda Parlamentului săptămâna viitoare. Dacă am renunța la taxă, ne-am duce în jos cu 30 de milioane de euro în bugetul CNAIR
17:14 - Vaslui: Un tânăr care suferă de depresie şi-a tăiat gâtul cu drujba. El a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, unde a fost operat
16:48 - Sorin Grindeanu: În România nu avem cotă unică, asta e o prostie / S-a convenit ca la anul să avem o discuție așezată, dacă merită să umblăm la sistemul fiscal
16:26 - Tânără cu dizabilităţi dintr-un centru din Vâlcea, cu fractură la un picior netratată de jumătate de an şi cu malnutriţie severă / Parchetul a deschis dosar penal
15:47 - Sorin Grindeanu: Judeţele Brăila şi Galaţi au nevoie rapid de sprijinul Guvernului, prin dezvoltarea infrastructurii de transport. Podul trebuie să fie dat în circulaţie până la sfârşitul anului viitor
15:22 - Austria are câini noi de pază
15:10 - Dragoș Săvulescu a devenit tătic cu ajutorul unei mame surogat. Mesajul consoartei fostului acționar
14:35 - Adrian Negrescu: Coșul de cumpărături de Crăciun, mai scump cu până la 40% fața de anul trecut. Vom mâncă mai puțin, la calitate mai slabă. Scumpirile vor continua (VIDEO)
13:41 - 18 orașe și 238 de localități înregistrează rate de incidență de peste 3 la mia de locuitori