Rezultatele sondajului cu privire la percepția părinților asupra activităților educative desfășurate în pandemie

Rezultatele sondajului cu privire la percepția părinților asupra activităților educative desfășurate în pandemie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În contextul pandemic în care ne aflăm și care a influențat activitățile educative din unitățile de învățământ din ţara noastra, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi (FNAP) a iniţiat un sondaj cu privire la percepţia părinţilor la impactul imediat şi pe termen mediu al acestor activităţi asupra instruirii elevilor.

Ȋntr-un interval relativ scurt de circa 72 ore, sondajul a avut un număr reprezentativ de repondenţi, aproximativ70.000 de părinţiau dorit să-şi exprime punctul de vedere.

CITEȘTE CONTINUAREA ARTICOLULUI pe NEWSBV.RO

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:04 - Virgil Bălăceanu, despre laserul anunțat de Rusia: Ieșirea în scopuri militare în spațiu, un lucru extrem de riscant. Am asista la o externalizare a conflictului. Nu știu dacă există arma în sine (VIDEO)
19:58 - Soldații ucraineni au arătat cum au aruncat în aer poduri și au dejucat planurile ocupanților din Donbas (video)
19:44 - Guvernul bulgar a anunțat că Italia va asigura conducerea noului grup de luptă al NATO din Bulgaria
19:24 - Google și-a cerut insolvența în Rusia: „Compania se declară în faliment și în incapacitate de a-și îndeplini obligațiile monetare”
19:21 - Siegfried Mureșan: Maia Sandu a cerut sprijinul Parlamentului European pentru următoarele etape în procesul de aderare a Republicii Moldova la UE. Procesul a început și e ireversibil (VIDEO)
19:05 - Consilierul președintelui ucrainean: „Evacuarea apărătorilor Azovstal continuă și este dificilă” (video)
19:01 - Lucian Bode, discuții cu membri ai Congresului SUA: „Am solicitat partenerilor americani sprijinul, astfel încât România să poată răspunde cât mai bine provocărilor umanitare și de securitate”
18:58 - Ambasadei Rusiei în România a venit cu o replică pentru zvonurile potrivit cărora Putin ar fi grav bolnav: „Informațiile sunt la fel de false precum și cele despre masacrele comise în Ucraina”
18:46 - Cristian Bușoi: UE a făcut astăzi un pas uriaș pentru a tăia Rusia de pe lista furnizorilor de gaz și pentru a accelera tranziția ecologică
18:38 - Aleksei Arestovich, consilierul lui Zelenski consideră că autoritățile ruse ar putea ceda Crimeea Ucrainei: „Peninsula va deveni din nou ucraineană”