Rugăciuni, discursuri pătimașe și trupe paramilitare la primul Congres al Partidului România Unită (VIDEO)

Rugăciuni, discursuri pătimașe și trupe paramilitare la primul Congres al Partidului România Unită (VIDEO)
Rugăciuni, discursuri pătimaşe şi trupe paramilitare pentru liniştea românilor. Aşa arată, pe scurt, tabloul Congresului de astăzi al Partidului România Unită.

Primele trupe paramilitare au fost înfiinţate de luptătorul Daniel Ghiţă, membru al PRU, transmite B1TV.

Este un congres cu emoţii, care risca să nu mai aibă loc, după ce Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă anunţase că echipele sale vor verifica exact la locaţia unde are loc evenimentul. În cele din urmă, ISU nu a mai venit.
 

Cei peste 1.000 de naţionalişti au început Congresul cu o rugăciune, să le meargă bine toată ziua.
 

PRU, Congres cu emoții din cazua pompierilor

#DIRECT_ONE_qp5x2g#Unul dintre proiectele de forţă ale Partidului România Unită este cel al trupelor paramilitare, care au fost înfiinţate, în premieră, pentru.liniştea românilor.

Coordonatorul proiectului este sportivul Daniel Ghiță. Astfel de gărzi există şi în Ungaria, Finlanda, dar şi în alte ţări europene. Preşedintele Partidului România Unită şi-a început discursul aducându-i un omagiu lui Vlad Hogea, cofondatorul PRU.

La Congres, va fi anunţat şi un nou candidat, surpriză, la Primăria Capitalei. Augustin Hagiu, candidatul prezentat inițial, a ales să se bată cu Neculai Onțanu pentru Primăria Sector 2.

Congresul Partidului România Unită este unul cu emoţii. Evenimentul era cât pe ce să nu mai aibă loc, după ce Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi-a trimis pe teren echipele de verificare pentru a face mai multe controale exact la locaţia congresului. Este vorba despre sala „Nicolae Titulescu” de la Romexpo. Cei de la ISU nu au mai venit în locul respectiv.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe