Sancțiuni pentru „barbarul” de la ASPA. Hingherul care a lovit cu brutalitate un câine, sancționat (VIDEO)

Sancțiuni pentru „barbarul” de la ASPA. Hingherul care a lovit cu brutalitate un câine, sancționat (VIDEO)
Foto: reporterntv.ro

Hingherul surprins în timp ce lovea cu brutalitate un câine tranchilizat a fost sancţionat disciplinar. Măsura a venit după discuţiile avute pe această temă de primarul general Răzvan Sava cu şeful Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor. Filmarea şocantă în care apare angajatul ASPA a stârnit o adevărată revoltă în rândul iubitorilor de animale. Aceştia îi acuză pe hingheri că ucid câinii aflaţi pe proprietăţi private. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoţional, transmite B1TV.

Imaginile cu hingherul care tărâşte pur şi simplu un câine tranchilizat pe o distanţă de câţiva metri i-au îngrozit pe locatarii din zonă şi i-au adus bărbatului o sancţiune disciplinară. Directorul Autoritatii pentru Supravegherea si Protectia Animalelor a fost convocat de urgenţă de primarul general Răzvan Sava pentru a da lămuriri cu privire la incident. Hingherul a fost acuzat de superiori că nu a aplicat corespunzător procedura de transport a câinelui tranchilizat.

Hingherul care a bătut cu bestialitate un câine a fost sancționat

#DIRECT_ONE_5farsl#

În schimb, în imagini se observă cum aplică un tratament brutal animalului pe care îl tranchilizase. Potrivit asociaţiei Mişcarea Dreptate pentru Animale, în înregistrare, hingherul Marian Iancu târăşte o căţeluşă, pe care ar fi împuşcat-o ilegal, de lângă unul dintre pui, apoi o aruncă la câţiva metri, izbind-o puternic de pământ.

Ulterior, ASPA a venit cu precizări şi a anunţat că animalul maltratat de hingher este acum cazat în adăpost şi a fost examinat de medicii veterinari care l-au declarat clinic sănătos.

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe