Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)

Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
Sursa foto: Digi 24

Cristian Tudor Popescu l-a confruntat vineri seară, la Digi24, pe Vlad Voiculescu, pe tema, pe tema afirmațiilor pe care acesta din urmă le-a făcut în legătură curaportarea incorectăa numărului de decese de COVID.

Gazetarul a întors problema pe toate părțile, iar la un moment dat n-a mai suportat tensiunea și a plecat din emisiune, după numai 30 de minute, după ce n-a reușit să obțină niște răspunsuri concrete din partea lui Voiculescu.

„Eu vă întreb, dle Voiculescu, vă dați seama cam ce a creat în opinia publică această declarație a dvs. acum?Nu reacțiile politicienilor, nu reacția guvernului, nu, a oamenilor care au auzit că se ascund morți, pentru că așa se transmite mesajul. Oamenii care au fost bombardați până acum cu ideea asta, li s-a strigat medicilor „Asasinilor, omorâți oamenii în spitale!”, doamnei Moldovan i s-a strigat „Marș, criminalo!” și acum dvs spuneți că în spitalele din România – așa se duce mesajul în populație – sunt oameni omorâți și ascunși din cifre”,i s-a adresat Cristian Tudor Popescu fostulului ministru al Sănătății.

„Nu, nu se înțelege asta, scuzați-mă! Ceea ce am auzit spunându-se chiar de către unele partide politice este tocmai, mesajul pe dos, mesajul contrar, că de fapt nu există atâți pacienți”, a spus Voiculescu.

„Bun, atunci e vorba de dictatura medicilor, ăștia de inventează pandemia de COVID ca să ne pună zgardă, ca să ne pună botniță. Așa merge pe dos chestiunea, nu există morți, de fapt, sunt inventați”, i-a replicat gazetarul.

„Sunteți jurnalist, eu cred că trebuie să căutăm adevărul întotdeauna, și nu întotdeauna să ne gândim cum ar fi neapărat bine să arate ceva și să avem pretenția că putem înțelege toate straturile”, a mai spus ministrul demis.

Urmăriți B1TV.ro și pe