Scene halucinante la Spitalul Județean Giurgiu: Doi pacienți infectați cu COVID-19 se iau la întrecere, aflați în scaune cu rotile (FOTO)

Scene halucinante la Spitalul Județean Giurgiu: Doi pacienți infectați cu COVID-19 se iau la întrecere, aflați în scaune cu rotile (FOTO)

Scene halucinante au fost surprinse la Spitalul Județean din Giurgiu,unde mai mulți pacienți infectați cu COVID-19 au fost filmați în timp ce se luau la întrecere, aflați în scaun cu rotile.

Imaginile surprinse de ceilalți pacienți care au asistet la întreaga scenă au devenit în scurt timp virale pe rețelele de socializare, în acest mod a aflat și conducerea spitalului despre acest incident și a dispus o anchetă internă.

Doi Pacienți, despre care Spitalul Județean din Giurgiu și managerul a confirmat că sunt infectați cu COVID-19 se iau la întrecere pe holul unei secții a spitalului, în uralele celorlalți pacienți. Cel puțin cinci persoane apar în clipul distribuit pe rețelele de socializare.

Managerul a declarat pentru digi24 că în mod normal fieccare pacient stă în salonul propriu. În ceea ce privește supravegherea, managerul a precizat că fiind o „zonă roșie” a spitalului, personalul medical nu stă acolo, ci într-un alt spațiu, dintr-o „zonă verde”.

În acest caz a fost sesizată și poliția care va face o anchetă proprie.

Pandemia de COVID-19 în România

Potrivit ultimelor informații furnizate de autoritățile române, la nivel național au fost diagnosticate 5.467 de cazuri de COVID-19, dar 729 de persoane deja au fost declarate vindecate și, prin urmare, externate.

În cadrul aceluiași bilanț, Grupul de Comunicare Strategică a precizat că peste 25.200 de persoane sunt în carantină instituționalizată la nivel național, în timp ce circa 77.300 se află în izolare la domiciliu.

Autoritățile române au anunțat, vineri, alte cinci decese printre pacienții infectați cu coronavirus, astfel că bilanțul național a urcat la 270 de fatalități.

Tags:
Ultima oră